Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

147.600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ… ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ… ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Ε.Ε. ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!

a52
Γράφει ο Αντίοχος.
Τι κι αν οι… κουτόφραγκοι της τρόικα πιέζουν για περιστολή δαπανών και τα τοιαύτα, τι κι αν υπάρχει κοσμάκης που δεν έχει να φάει και να ζεστάνει το κακαλάκι του τώρα με τα κρύα, τι κι αν υπάρχουν νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα, τι κι αν υπάρχουν 1 εκατομμύριο άνεργοι, τι κι αν ετοιμάζονται να μας πάρουνε ακόμα και τα σπίτια μας, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ρεεεεεεε! Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, θα υπάρχει και χλιδή λέμε ρεεεεεεεε! Λεφτά υπάρχουν ρεεεεεε!
Με την υψηλή εποπτεία, λοιπόν, του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου, το ψευδοκράτος Ελλαδιστάν έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή, για το νέο εθνικό όραμα, για τη νέα μεγάλη ιδέα του ελληνισμού, για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την 1/1/2014! Κατά την οποία, ο μέγας πασοκάρχης και καραμπουζουκλής Ευάγγελος, θα είναι πρώτη μούρη, ως υπουργός Εξωτερικών – ελέω Σαμαρά!
Πρώτη μούρη με φτώχεια και μιζέρια γίνεται; Δε γίνεται! Έτσι, το υπουργείο Εξωτερικών του Ευάγγελου άρχισε να σκορπά το κρατικό χρήμα – δηλαδή το αίμα και τον ιδρώτα μας- για να κάνει το κομμάτι του και να κονομήσουν οι ημέτεροι. Διαβάστε και φρίξτε:
Διατέθηκαν 98.400 ευρώ μόνο για ενοικίαση των επίπλων που θα τοποθετηθούν στο Ζάππειο Μέγαρο για την υποδοχή των ηγετών των χωρών της ΕΕ. 18.000 ευρώ για την προμήθεια άλλων επίπλων. Για την «προμήθεια γραβατών και φουλαριών» με σκοπό την «κάλυψη των εθιμοτυπικών αναγκών», 147.600 ευρώ, 49.200 ευρώ «για την ανάπτυξη και υποστήριξη της παραγωγικής λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης», 12.300 ευρώ για «την σχεδίαση του λογοτύπου της ελληνικής προεδρίας» και 147.600 ευρώ για την «ενοικίαση συνεδριακού μεταφραστικού εξοπλισμού στο Ζάππειο». Και δεν τελειώνουμε εδώ. Για την «ενοικίαση εξοπλισμού διαμόρφωσης χώρων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού» διατέθηκαν 98.000 ευρώ, για την «εκτέλεση εργασιών χρωματισμών στο Ζάππειο» 67.650 ευρώ. 147.600 ευρώ για την «προμήθεια πληροφοριακού εξοπλισμού για την κεντρική υπηρεσία και τις αρχές εξωτερικού» 147.600 ευρώ και τέλος (;) 300.000 ευρώ για την «πληρωμή δαπάνης λοιπών μισθώσεων».
Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Χρυσή Αυγή και «Κρεμάλα Σύνταγμα», που έλεγε κι ο Αλέφαντος!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: