Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ;

mirto
  1. Τι έχει να προσφέρει ο αξιότιμος και φέρελπις κύριος Τσίπρας, που μάλιστα φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Πατρίδα μας και οι συν αυτώ, για το μηχάνημα που θα βοηθήσει την νεαρή Μυρτώ να συνεχίσει να διαβιώνει στην κόλαση που την καταδίκασε το ανθρωπόμορφο κτήνος Αχμέτ Βάκας; Η συνολική τιμή είναι 25.000 δολάρια. Εμείς από την πλευρά μας ανώνυμα και αθόρυβα θα συνεισφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί…http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/friends-of-mirto/104407
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Στο διαδίκτυο οι φίλοι της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, της άτυχης Ελληνοπούλας από την Πάρο που βιάστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα από ένα αλλοδαπό κτήνος Πακιστανικής καταγωγής, μέσω της ιστοσελίδας You Caring.com ανάρτησαν φωτογραφία της φίλης τους,  πως ήταν πριν την επίθεση που της κατέστρεψε την ζωή, όμορφη, γλυκιά, δροσερή, με φόντο ροζ λουλούδια στην παραλία Χρυσή Ακτή και μια δεύτερη από το νοσοκομείο στην Βοστώνη, με μια απλανή έκφραση στο πρόσωπο που προκαλεί σοκ και με ορατά τα σημάδια της κακοποίησης. Τουλάχιστον τα σωματικά. Γιατί τα σημάδια που άφησε στην νεανική καρδία της ο μελαμψός διεστραμμένος εγκληματίας, παρόλο που δεν είναι ορατά, θα μείνουν ισόβια ανεξίτηλα, εάν με την βοήθεια του Θεού, αναρρώσει κάποτε.  
Στην σελίδα που δημιούργησαν οι «Φίλοι της Μυρτώς» καλούν τους επισκέπτες να συνεισφέρουν οικονομικά το κατά δύναμη, για την αγορά ειδικού μηχανήματος, το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ, με την διατροφή και την επικοινωνία.

Η συνολική τιμή είναι 25.000 δολάρια. Εμείς από την πλευρά μας ανώνυμα και αθόρυβα θα συνεισφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί…

Αλλά αναρωτιόμαστε στ’ αλήθεια, τι θα συνεισφέρουν οι υπέρμαχοι της ελευθερίας, της ταξικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι άθλιοι, μάλλον οι τρισάθλιοι, δοσίλογοι και μουσουλμανολάγνοι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ και όλων αυτών των παρασιτικών και κρατικά επιδοτούμενων αντιρατσιστικών οργανώσεων;
Όλα αυτά τα υποκείμενα που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο πνευματικής και ηθικής αποσύνθεσης και χαρακτηρίζονται από το σφοδρό μίσος για την Πατρίδα και την Φυλή τους, μίσος που γι αυτούς αποτελεί την μοναδική διέξοδο από τον αφόρητο υπαρξιακό ταλανισμό που διακατέχονται ως στρεβλές και νοσηρές φύσεις.
Όλα αυτά τα μιάσματα που όταν στις 23 Οκτωβρίου, το ανθρωπόμορφο κτήνος προσάχθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου για να δικαστεί,  ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούσαν σε συγκέντρωση προστασίας του «αλλοδαπού μετανάστη».
Λες και ο Πακιστανός εγκληματίας, είχε συλληφθεί επειδή έκλεψε πορτοκάλια και όχι επειδή βίασε, βασάνισε και κακοποίησε σε φρικτό σημείο ένα νέο κορίτσι.
Στον τόπο από τον οποίο αυτός ο άθλιος μας κουβαλήθηκε απρόσκλητος  μαζί φυσικά με χιλιάδες άλλους, αν έκλεβε πορτοκάλια θα τον σκότωναν με λιθοβολισμό, σκυταλισμό, ή σύμφωνα με την τελευταία μόδα που επικρατεί στις τριτοκοσμικές χώρες, θα του περνούσαν ένα λάστιχο αυτοκινήτου στον λαιμό θα τον περιέχυναν με βενζίνη και θα τον έκαιγαν ζωντανό. Και φυσικά θα το έπρατταν σαν διασκέδαση, όπως εμείς αντίστοιχα πηγαίνουμε κινηματογράφο, ή θέατρο.    
Εδώ εν ψυχρώ, συνειδητά και ικανοποιώντας το διεστραμμένο δολοφονικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα του, ως κουλτούρα και τρόπος ζωής, της κοινωνίας από την οποία προέρχεται, κατέστρεψε με τον χειρότερο τρόπο, ισόβια, μια νέα ψυχή και παρ όλα αυτά, βρήκε φίλους και υποστηρικτές. Χυδαία και αήθη ανθρωποειδή (γιατί ανθρώπους δεν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε) που αποδέχονται και επικροτούν την πράξη του εξιλεώνοντας  την εγκληματική και φρικτή φύση της, καθώς και τις κοινωνικές, πολιτισμικές και τραγικές της συνέπειες, λόγω του χρώματος του.
Φαιδρά και συφιλιδικά εξαμβλώματα που εξαντλούν όλη την συμπόνια και σύμπνοια τους στον στυγνό θύτη, ενώ με τις πράξεις και την διαλεκτική τους περιφρονούν και προσβάλουν  το θύμα, λόγω της Εθνικής και Θρησκευτικής του ταυτότητας.
Τι λοιπόν έχει να προσφέρει ο αξιότιμος και φέρελπις κύριος Τσίπρας, που μάλιστα φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Πατρίδα μας και οι συν αυτώ, για το μηχάνημα που θα βοηθήσει την νεαρή Μυρτώ να συνεχίσει να διαβιώνει στην κόλαση που την καταδίκασε το ανθρωπόμορφο κτήνος Αχμέτ Βάκας;
 Τελειώνοντας θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι αν η ανθελληνική μνημονιακή κυβέρνηση οδήγησε την Πατρίδα μας και τον Ελληνικό Λαό σ’ ένα καθεστώς οικονομικού, κοινωνικού και πολιτισμικού μεσαίωνα,  ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ο Θεός μας καταραστεί και κάποια ημέρα κυβερνήσει, θα μας οδηγήσει στην Λίθινη Εποχή.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: