Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση κολαφός για μνημονιακούς από τον καθηγητή Πανά

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις διατρανώσει την άποψη της για το φλέγον ζήτημα «ευρώ ή δραχμή», παρότι τα έμμισθα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του συστήματος φροντίζουν σε κάθε αποστροφή του λόγου τους να μιλάνε για «ανυπαρξία θέσεων» εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Έχουμε πει, δια στόματος του Αρχηγού μας, ότι πρώτον δεν θα κάναμε την χάρη στους διεθνείς τοκογλύφους να βγούμε εθελοντικά από το ευρώ, διότι το έχουμε ακριβοπληρώσει και δεύτερον ότι άμα τεθεί το δίλημμα «ευρώ ή Ελλάδα», εμείς θα απαντήσουμε ευθαρσώς Ελλάδα.
Δημοσιεύτηκε, λοιπόν, μία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά επί του ζητήματος, η οποία καταδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία.

Στην πρώτη κάρτα φαίνεται εμφανώς η αντιμνημονιακή στάση του κόσμου, ενάντια στον παραλογισμό της τρόικας, τους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων.

Ακολούθως γίνεται σαφές ότι ο κόσμος είναι υπέρ της συνέχισης της παρουσίας της χώρας μας στην ζώνη του ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, είναι ένα ιδιότυπο παράδοξο, αφού η παραμονή στο ευρώ συνδυάζεται αναγκαστικά με το μνημόνιο. Όμως, όπως έχει πολλάκις εξηγήσει η «χωρίς θέσεις» Χρυσή Αυγή, αυτό δεν ισχύει, αφού δεν προβλέπεται διαδικασία αποπομπής μίας χώρας από το ευρώ. Επιπροσθέτως αυτού μία ενδεχόμενη αποχώρηση μίας χώρας από το ευρώ τρομάζει τους διεθνείς τοκογλύφους, αφού κάτι τέτοιο θα είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ευρωζώνη, διαλύοντας την ουσιαστικά.
Συνεπώς αυτό που ευθέως ζητάει ο κόσμος σε τρομαχτικό ποσοστό είναι μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα διατηρήσει την χώρα εντός του ευρώ, έως ότου δημιουργηθούν οι συνθήκες για επιστροφή στην δραχμή και ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της νομισματικής μας ανεξαρτησίας. Το ποσοστό αυτό, μεταβλημένο λόγω της ακατάσχετης τερατολογίας και ψευδολογίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, αποτυπώνεται και στην ερώτηση αν «η Χρυσή Αυγή θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ευρωεκλογές», όπου θετικά αποκρίνεται το 39,6% στον Νομό Αττικής και 48,1% στον Νομό Θεσσαλονίκης.
  
Κάτι τέτοιες δημοσκοπήσεις βλέπουν στο Μαξίμου και τους λούζει κρύος ιδρώτας. Έχουν αντιληφθεί ότι η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών έρχεται και ότι το «πουλέν» τους ο Τσίπρας δεν «τσουλάει». Έτσι εντείνουν την πολεμική τους εναντίον του Κινήματός, προσπαθώντας να σώσουν την εξουσία τους. Εις μάτην όμως…
Υ.Γ. Ένα ενδιαφέρον παρελκόμενο της εν λόγω δημοσκόπησης δείχνει ότι ο κόσμος σε ποσοστό περίπου 70% έχει αντιληφθεί ότι η συγκυβέρνηση του μνημονίου εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Σας πήρανε χαμπάρι Μπένι…

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: