Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της!



Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης με ευρύ κοινό που δεν διστάζει να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Αν και δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις του, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την παρρησία και την καθαρότητα των λόγων του, καθώς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του!
Κατά την διάρκεια της χθεσινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου δεν αρκέστηκε σε νερόβραστες δηλώσεις, αλλά ήταν καταπέλτης για όλο το σαθρό πολιτικό σύστημα, εστιάζοντας στις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Συγκεκριμένα για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την παράνομη πολιτική δίωξη δήλωσε: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή κι έχουν κλείσει κάποιον μέσα, ο οποίος είναι αρχηγός κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε! Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ευάγγελε (σ.σ. Βενιζέλο) γουρούνι να μας σηκώνεις τα χέρια, συνταγματολόγε...». Ίσως ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης θα έπρεπε από εδώ και πέρα να προσέχει μην του έρθει κάποια δικογραφία από το ΠΑΣΟΚ για παράνομη βία...
Ακόμα πιο αποκαλυπτικός και ξεκάθαρος όμως ήταν όσον αφορά για το ποιο κόμμα πρέπει αυτήν την περίοδο να στηρίξουν όλοι οι Έλληνες: «Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος». Τέλος, αναφέρθηκε και στα απαράδεκτα προνόμια του πολιτικού συστήματος και το προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών, που είχε φέρει στο φως η Χρυσή Αυγή πριν 4 μήνες!
Όλη η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και την πολιτική και δικαστική σκευωρία που στήθηκε εναντίον της ύστερα από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Σύντομα, που η Αλήθεια θα λάμψει, οι μηχανορράφοι θα βρεθούν ενώπιον Λαού και Δικαιοσύνης!
Ολόκληρες οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που προκαλούν πάταγο:

Νωρίτερα, ο Νότης Σφακιανάκης είχε κατακεραυνώσει συλλήβδην το σάπιο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, τονίζοντας πως φασίστες είναι αυτοί που καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή χωρίς δίκη!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: