Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Goldman Sachs καρφώνει την εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ - Σημίτη


Εκείνο το οποίο ψιθυρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, την απάτη της εισόδου της Ελλάδος στο ευρώ το 2001, ομολογεί ο αντιπρόεδρος της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ, ο οποίος σε συνέντευξη στο αγγλικό Channel 4 και στο Bloomberg, καρφώνει τη συναλλαγή μεταξύ του χρηματοπιστωτικού κολοσσού με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη.
Ο Σέργουντ, αποκαλύπτει πως το καμουφλάρισμα του ελληνικού χρέους και το swap που μαγειρεύτηκε επί κυβέρνησης Σημίτη, ώστε να πληροί η Ελλάδα τις προϋποθέσεις ένταξης στο ευρώ, είναι μια συναλλαγή -όπως χαρακτηριστικά δήλωσε- την οποία σίγουρα δεν θα επαναλαμβάναμε σήμερα!
Ο αντιπρόεδρος της Goldman Sachs παρουσιάστηκε μετανιωμένος για την εμπλοκή της εταιρείας στην απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων, ώστε να ενταχθεί η Ελλάδα στο ευρώ, κατόπιν συνεργασίας με την κυβέρνηση Σημίτη. Μάλιστα το Bloomberg αναφέρει πως ο Σέργουντ ισχυρίστηκε ότι «υπάρχουν συναλλαγές ίδιας μορφής που μας έχουν παρουσιαστεί και από άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, τις οποίες ωστόσο έχουμε απορρίψει επειδή αισθανθήκαμε πως δεν υπήρχε η απαραίτητη διαφάνεια γύρω από αυτά».
Αποκαλυπτικά και όσα αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο για τις συνέπειες της ένοχης συναλλαγής Goldman Sachs και κυβέρνησης Σημίτη, το 2001: «η Goldman Sachs πούλησε στην Ελλάδα ένα παράγωγο το 2001 το οποίο είχε καλυμμένο ένα δάνειο, βοηθώντας την να πιάσει τους στόχους που είχαν τεθεί από την Ευρωζώνη. Η συμφωνία αυτή, κόστισε αργότερα στην Ελλάδα πολλά δισ. ευρώ και τα άσχημα οικονομικά της χώρας προκάλεσαν τα πακέτα στήριξης από την ΕΕ, όταν άρχισε η οικονομική κρίση».
Πολλά δισ.ευρώ λοιπόν, κόστισε η συμφωνία αυτή στην Ελλάδα, όμως το κόστος δεν αποτιμάται μόνο σε οικονομικούς όρους. Χιλιάδες αυτοκτονίες έρχονται να συμπληρώσουν το δραματικό σκηνικό της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού. Η εκρηκτική ανεργία και η εκμηδένιση των παραγωγικών δομών δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας, την ίδια ώρα που οι αντεθνικές κυβερνήσεις περιφρονώντας την λαϊκή κατακραυγή, συνεχίζουν υποτακτικά να υπηρετούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.
Η τραγωδία βεβαίως έχει τους δικούς της συγκεκριμένους υπεύθυνους. Αυτούς τους οποίους αποκρύπτει ή χαϊδεύει ένα σάπιο και αμαρτωλό Καθεστώς και τα κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς. Ο Ελληνικός Λαός καλείται εδώ και χρόνια να πληρώσει σκληρά τα εγκλήματα πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανέγγιχτοι από τη Δικαιοσύνη, αλλά έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση».
Οι πραγματικοί εγκληματίες, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας που σκοτώνουν τον Ελληνικό Λαό, θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να συντριβεί το τυραννικό Καθεστώς για να φέρει ο Λαός μας τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: