Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τσακαλώτος, βουλευτής Σύριζα: «Μην μιλάτε για σκάνδαλα! Δυναμώνει η Χρυσή Αυγή» !!



Η πάγια τακτική σύσσωμου του πολιτικού συστήματος, είτε μιλάμε για την ΝΔ, τους ΑΝΕΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή το ΠΑΣΟΚ, είναι η συγκάλυψη των σκανδάλων και η γενικόλογη - άσφαιρη αοριστολογία  περί σκανδάλων όταν απαιτείται η άγρα ψήφων από τα νερά της οργής.
Για του λόγου το αληθές να αναφέρουμε την κάλυψη που παρείχε ο Σύριζα στον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ και την παραφιλολογία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, για το οποίο ουδέν αξιοσημείωτο έπραξε η ηγεσία του σύριζα. Απλώς έβγαλε μερικές ανέξοδες κορώνες, προκειμένου να αλιεύσει ψήφους.


Όμως, από ότι βλέπουμε, ακόμα και αυτό θεωρείται επικίνδυνο για του ταγούς του καθεστώτος, το οποίο καλύπτει ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο. Ενδεικτικές των παραπάνω είναι οι δηλώσει του Ευκλείδη Τσακαλώτου, βουλευτή Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν σας κρύβω ότι η σκανδαλολογία έχει την τάση περαιτέρω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, προς όφελος είτε ενός απολιτίκ κλίματος είτε, ακόμα χειρότερα, της Χρυσής Αυγής».
«Ωραία» συριζαίικη λογική… Δηλαδή η σκανδαλολογία απαξιώνει το πολιτικό σύστημα, ενώ τα σκάνδαλα δεν το απαξιώνουν. Το να καταγγέλλει κανείς τους κλέφτες είναι απαξιωτικό για το πολιτικό σύστημα, ενώ οι κλέφτες που βρίσκονται εντός του πολιτικού συστήματος δεν το απαξιώνουν. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά για τον σύριζα την στιγμή που δύο σημαίνοντα στελέχη του διώκονται για φοροδιαφυγή και οικονομικές ατασθαλίες εκατομμυρίων.
Όμως υπάρχει και ένα άλλο σημείο που είναι άξιο σχολιασμού, αφού φανερώνει σε όλες τις διαστάσεις την συστημική αναλγησία τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του υπόλοιπου αντισυνταγματικού τόξου, που λυμαίνεται την Πατρίδα και τον Λαό εδώ και δεκαετίες. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, κατά Τσακαλώτο, οδηγεί στην αποχή (απολιτίκ κλίματος, όπως το ονομάζει) που δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφού εν τέλει γίνεται αναγωγή επί των εγκύρων. Όμως οδηγεί και σε κάτι άλλο που είναι «χειρότερο» για τους ταγούς του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτό το «χειρότερο» για τους πολιτικάντηδες, αφού είναι ο μοναδικός πραγματικός εχθρός της κλεπτοκρατίας. 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: