Τρίτη 16 Απριλίου 2013

KAI Η ΔΑΠ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ INDYMEDIA!!




Κατάληψη σε 2 κτίρια του Πολυτεχνείου, στο κέντρο δικτύου και την οικονομική υπηρεσία, έγινε σήμερα το πρωί από αναρχοκομμουνιστές «αλληλέγγυους» στο Indymedia και τους ραδιοσταθμούς Ένταση και 98fm, η λειτουργία των οποίων (από τον server του ιδρύματος) διακόπηκε προ ημερών με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μήνυση επιχειρηματία.


Μάλιστα, όπως τόνισαν οι αναρχοκομμουνιστές καταληψίες «το Indymedia και τα μέσα αντιπληροφόρησης έχουν επίσημα την υποστήριξη της φοιτητικής κοινότητας και υποστηρίζονται από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους». Προς απόδειξη δε των λεγομένων τους, παρέθεσαν ένα έγγραφο από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, από τον Οκτώβριο του 2012, που δηλώνει «την στήριξη του Φ.Σ. για να λειτουργούν απρόσκοπτα τα 2 εγχειρήματα αντιπληροφόρησης (Athens Indymedia και Ένταση 98) σε χώρο της Σχολής» και φέρει τις υπογραφές των Παρατάξεων του Δ.Σ. του Φ.Σ., μεταξύ των οποίων και της ΔΑΠ.

Το έγγραφο παραδόθηκε στην Κοσμητεία και την Πρυτανεία την επόμενη μέρα, 13 Οκτώβρη 2012.Η «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ –που έχει ως αποστολή την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής- τι έχει άραγε να πει για όλα αυτά που καταγγέλλουν οι προστατευόμενοί της;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: