Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νέα επίθεση του αρλεκίνου Δένδια - Ξεχνά να πάρει τα χάπια του;


Νέα επίθεση του αρλεκίνου Δένδια - Ξεχνά να πάρει τα χάπια του;
Αν και η περίπτωσή του είναι πασιφανές στο πανελλήνιο πως χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, εντούτοις το δημόσιο αξίωμα το οποίο κατέχει και επιπλέον η άθλια πολεμική κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών μας υποχρεώνει να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.
Αιτία της νέας αναφοράς στο πρόσωπο του αρλεκίνου της Κατεχάκη, η νέα υβριστική του επίθεση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στρεφόμενος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών - για άλλη μία φορά -, ο υπουργός Προστασίας του λαθρομετανάστη της κυβέρνησης των αχυρανθρώπων, δήλωσε: «Η Χρυσή Αυγή είναι προϊόν της κρίσης. Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση, ένα μόρφωμα που είναι εκτός πραγματικότητας σήμερα. Ανήκει σε άθλιους, παλιούς καιρούς. Η ελληνική κοινωνία είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα στρέψει την πλάτη της και θα καταλάβει ότι μόνο μέσα από επιλογές στο πλαίσιο του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και των νόμων μπορεί να βρει λύσεις στα προβλήματά της και προκοπή και στη χώρα και στην Ευρώπη και στον κόσμο, οφείλω να σας πω ότι όπου κι αν πάει κανείς εκτός Ελλάδος ντρέπεται για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό πολιτικό τόξο».
Το εάν η Χρυσή Αυγή είναι ή όχι προϊόν της κρίσης, τούτο είναι κάτι το οποίο θα απασχολήσει τον ιστορικό του μέλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός είναι  πως αυτή η ίδια η οικονομική κρίση, τα αίτια και βεβαίως οι συνέπειές της, είναι στοιχεία τα οποία σαφώς και επηρεάζουν την πολιτική στάση του Λαού μας. Εκτίθεται ο γελωτοποιός της κυβέρνησης των ανδρείκελων, διότι μέμφεται ένα αγνό κριτήριο για την ορθή πολιτική κρίση των Ελλήνων. Καθίσταται σαφές και κατανοούμε τη δυστυχία του αρλεκίνου της Κατεχάκη γι’ αυτό, πως ενοχλείται -και το δείχνει ευθέως- επειδή πλέον οι Έλληνες απαλλάχτηκαν από τα προεκλογικά ρουσφέτια βουλευτάκων των κομμάτων της σαπίλας, αφήνοντας να εκδηλωθεί ελεύθερα από δεσμεύσεις η πολιτική τους βούληση.
Ακόμη όμως κι αν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με σαφή και ξεκάθαρο ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα εδώ και τρεις δεκαετίες, αποτελεί προϊόν της κρίσης, τουλάχιστον δεν υπήρξαμε ποτέ το προϊόν της συμφωνίας ξένων κέντρων και παράκεντρων εξουσίας με ανθέλληνες πολιτικάντηδες, όπως συμβαίνει με το κόμμα το δικό του και τα υπόλοιπα της μεταπολιτευτικής απάτης!
Ο παράφρων φίλος των μασόνων, θεωρεί την Χρυσή Αυγή μόρφωμα, το οποίο βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Με απλά λόγια, οι πλέον τους ενός εκατομμυρίου υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι για τον κύριο αυτό, εκτός πραγματικότητος. Αν ήταν νεώτερος, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως το παιδί βαριέται, λέγοντας και καμιά… χαζομάρα να περάσει η ώρα. Το γεγονός όμως πως απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί νέος και κυρίως η θέση στην οποία βρίσκεται, δείχνει αν μη τι άλλο, πως κάποια βίδα έχει λασκάρει, ή πως οι πιέσεις των αφεντικών του έχουν ενταθεί ιδιαίτερα. Το τελευταίο μάλιστα ταξίδι στους υπερατλαντικούς του πάτρωνες, φανταζόμαστε πως ήταν εξόχως οδυνηρό και αγχωτικό. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή σε κάθε του επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι προφανές, πως ο αρλεκίνος της Κατεχάκη θίχτηκε από το κατσάδιασμα των σιωνιστικών του αφεντικών και το πήρε βαρέως. Πλέον, έχει λίγο χρόνο για να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή που του ανατέθηκε, όμως εμείς οι Εθνικιστές, δε λυπόμαστε καθόλου που κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι συνυπεύθυνος για το γεγονός πως η ζωή των Ελλήνων έχει γίνει κόλαση.
Σίγουρα, ο πιστός υπάλληλος του διεθνούς κεφαλαίου και εκτελών χρέη υπουρ-γού, κύριος Δένδιας, υποσχέθηκε στο θείο Σαμ εντατικοποίηση της πολεμικής κατά των Εθνικιστών και φυσικά έργα. Λησμόνησε όμως πως ο Ελληνικός Λαός έχει προ πολλού πάψει να εμπιστεύεται την κυβέρνηση και την Αριστερά και μαζί τα μαρξιστικά και καπιταλιστικά φερέφωνα της στρατευμένης δημοσιογραφίας. Ισχυρίστηκε με θράσος χιλίων πιθήκων, πως οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρεθεί, ντρέπεται για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό πολιτικό τόξο. Μόνο που αυτή η παρουσία, θεμελιώθηκε στις ψήφους 500.000 Ελλήνων, σε αντίθεση με το διορισμό του στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., ο οποίος βασίστηκε στη βαθιά του φιλία με τις μασονικές στοές! Επιπρόσθετα, ντροπή για την Ελλάδα δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι κλέφτες και προδότες των μνημονιακών κομμάτων και των μαρξιστικών συμμοριών, οι οποίοι εξαθλιώνουν το Λαό μας, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων. Συνεπώς, περίεργη ερμηνεία της λέξεως «ντροπή», έχει ο αρλεκίνος της Κατεχάκη, όμως τελικός κριτής δε θα είναι ούτε ο ίδιος, ούτε τα αφεντικά του, αλλά ο περήφανος Ελληνικός Λαός, ο οποίος εγείρεται και κραυγάζει:
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: