Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις - Απάντηση στις ανακρίβειες και τα ψέμματα !!




Σε απάντηση του κατάπτυστου δημοσιεύματος της γνωστής ελαφροδεξιάς ιστοσελίδας, η οποία εξαπατά τα εν ενεργεία και σε αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων η Χρυσή Αυγή απαντά:

Η Χρυσή Αυγή έχει εξαρχής διακηρύξει ότι ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί τον εγγυητή της ελευθερίας του Λαού μας και της εδαφικής ακεραιότητος της Πατρίδος μας. Εντούτοις, στα πλαίσια του σημερινού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος το οποίο ευθύνεται για την ηθική, πολιτική και οικονομική καταστροφή της χώρας, είναι φυσικό επακόλουθο οι Ένοπλες Δυνάμεις να μη μείνουν ανεπηρέαστες. Το κομματικό μικρόβιο, το οποίο άλωσε ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό, παρείσφρησε και στις Ένοπλες Δυνάμεις με αποτέλεσμα αντί η ηγεσία τους να αγωνίζεται, ώστε να διατηρηθεί το αξιόμαχό τους σε όλους τους τομείς, σέρνεται ως παρίας στα γραφεία υπουργών και βουλευτών. Για την κατάσταση του Στρατεύματος εν γένει, δηλαδή τόσο σε θέματα στελεχών και προσωπικού, όσο και σε θέματα εξοπλισμών, οι ευθύνες διαχέονται σε όλο το φάσμα των φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων. Όλα τα κόμματα που σήμερα διαπιστώνουν ως το μοναδικό πρόβλημα της χώρας τη Χρυσή Αυγή, είναι λιγότερο ή περισσότερο ένοχα για την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει η εθνική άμυνα της χώρας.
Για το γεγονός ότι στο σύγχρονο αντεθνικό Καθεστώς, ο τελευταίος κομματικός δημόσιος υπάλληλος κατέχει μεγαλύτερο κύρος από έναν Αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων, την ευθύνη δεν φέρει σίγουρα η Χρυσή Αυγή.Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, σε ζητήματα των ενόπλων δυνάμεων έχει σαφή ιδεολογική και πολιτική θέση:
- Υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Εκ νέου άνοιγμα των φακέλων με τις απαλλαγές και αυστηρές ποινές σε όσους απέφυγαν την στράτευση με μη νόμιμο τρόπο. Οι γυναίκες θα καλύπτουν μη μάχιμες θέσεις σε αστικά κέντρα (εκτός αν ζητήσουν εθελοντική μετάταξη) και όλοι οι άνδρες θα υπηρετούν το σύνολο της θητείας τους σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου.
- Εθνικοποίηση και επιδότηση των νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων). Αναδιάρθρωση των Διοικήσεών τους και επαναπρόσληψη του έμπειρου προσωπικού τους.
- Απαραίτητη προϋπόθεση για την επικύρωση οποιαδήποτε συμφωνίας αγοράς οπλικών συστημάτων η συμπαραγωγή. Την ώρα που η ελληνική αμυντική βιομηχανία παραπαίει, οι τούρκοι παράγουν δικά τους οπλικά συστήματα, από βασικά τμήματα των F-16 μέχρι τεθωρακισμένα.
- Πλήρης απεξάρτηση των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Θέσπιση αυστηρού αξιοκρατικού πλαισίου για την προαγωγή των Αξιωματικών. Ο Υπουργός και οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας να προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στο κίβδηλο δίλημμα το οποίο έθεσαν τα ανδρείκελα της κυβέρνησης των μνημονίων «κανόνια ή βούτυρο» (με το βούτυρο να καταλήγει στους διεθνείς τοκογλύφους), δηλώνει χωρίς περιστροφές "κανόνια" και ταυτόχρονα αξιοπρεπή διαβίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τέτοιες όμως αποφάσεις, καθίσταται αδύνατο να ληφθούν από τους αχυράνθρωπους της Μέρκελ και της τρόικα και σίγουρα όχι από τις στρατιές των φυγόστρατων, πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών και πολιτευτών των κομμάτων της διαφθοράς. Για να αποκτήσουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις την αίγλη και το σεβασμό του ένδοξου παρελθόντος, απαιτείται μια κυβέρνηση ισχυρή και πρωτίστως Εθνική. Μια κυβέρνηση η οποία θα λειτουργεί στα πλαίσια του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, , όπως το οραματίζεται και αγωνίζεται να οικοδομήσει η Χρυσή Αυγή. Και είναι τότε βέβαιο, ότι θα πονέσουν πολλά μεταπολιτευτικά παλικάρια, τόσο από την Αριστερά, όσο και από την ελαφροδεξιά, τα οποία εκπλήρωσαν τη στρατιωτική τους θητεία σε «μάχιμες θέσεις» στα σύνορα… Παπάγου-Χολαργού ή στα γραφεία Τύπου του κέντρου των Αθηνών

Η Χρυσή Αυγή στέκεται όπως πάντα στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και μέσα στο κοινοβούλιο με πολλές ερωτήσεις, επίκαιρες ερωτήσεις και τροπολογίες που έχει καταθέσει.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: