Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ NEWSIT...O EΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ....




Απάντηση στους ψεύτες και τους συκοφάντες (από Σύριζα μέχρι Ευαγγελάτο...)
Διανομή τροφίμων και κοινωνική αλληλεγγύη από την Χρυσή Αυγή - Ανακάλυψαν "επεισόδια" τα ορφανά του Μαρξ που δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ στους άπορους συμπολίτες μας, παρ' όλο που αρπάζουν δεκάδες εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία!
Φωτογραφικό υλικό από την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής καταρρίπτει τα ψέμματα συριζαίων, αριστεριστών και ΜΜΕ
Σήμερα 24 Απριλίου, η Τ.Ο Νίκαιας πραγματοποίησε ακόμη μία δράση του κλιμακίου γυναικών Νίκαιας και υπολοίπου Πειραιά μοιράζοντας τρόφιμα όπως κονσέρβες, νερά και ψωμί καθώς επίσης και ρούχα σε άστεγους Έλληνες συμπολίτες μας στην περιοχή της Νίκαιας.
Συγκεκριμένα, η δράση ξεκίνησε οργανωμένα από τα γραφεία της τοπικής μας και κατέληξε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ήταν και το προκαθορισμένο ραντεβού για την διανομή των προϊόντων στους συμπολίτες μας. Αρχικά, προμηθεύσαμε με τρόφιμα άστεγους, εντός του νοσοκομείου. Όταν κατευθυνθήκαμε στο χώρο συναντήσεως εκτός του νοσοκομείου, διαπιστώσαμε ότι οι διευθυντές και κάποιοι γιατροί του νοσοκομείου έδιωξαν τους Έλληνες, για να μην πάρουν τρόφιμα και ρούχα από την Χρυσή Αυγή και είχαν φέρει ρομά, με τους οποίους γέμισαν το πάρκο.
Εκτός λοιπόν από τις απαράδεκτες και τραγικές αντισυγκεντρώσεις που διοργανώνουν εναντίον του κινήματος μας, όταν εμείς μοιράζουμε τρόφιμα σε ΜΟΝΟ Έλληνες συμπολίτες μας, τώρα διώχνουν και τους Έλληνες άστεγους για να μην δεχτούν βοήθεια από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άρχισαν δε αμέσως μετά να προκαλούν με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα, για να δικαιολογήσουν την κλήση που ήδη είχαν κάνει στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ δεν είχε διαπραχθεί τίποτα το παράνομο.
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η αλήθεια πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλάι των Ελλήνων, πονάει. Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής ενοχλεί όλους τους εχθρούς των Ελλήνων. Όσες αντισυγκεντρώσεις και να κάνετε, όσο και να κρύβεστε πίσω από τις δυνάμεις του κράτους του μνημονίου, θα μας συναντάτε μπροστά σας σε κάθε σας βήμα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει κανονικότατα το κοινωνικό της έργο χωρίς φόβο και με πίστη. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μέχρι την τελική Νίκη.
Υ.Γ.: Μέχρι και για άρνηση ιατρών να λάβουν αίμα από εθελοντές αιμοδότες της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο τα ξεφτλισμένα ΜΜΕ (enikos.gr κλπ). Φυσικά τα μέλη μας δεν πήγαν για αιμοδοσία στο Κρατικό της Νίκαιας, καθώς η επόμενη οργανωμένη αιμοδοσία της Πράσινης Πτέρυγας της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο. Αλλά όταν συνεννοούνται συριζαίοι γιατροί με συστημικούς δημοσιογράφους, τα παραμύθια και οι ανοησίες ξεπερνούν κάθε όριο


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ NEWSIT TOY ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.....!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ....
.

http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: