Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τώρα σωθήκαμε! Ξανά υποψήφιος ο Καμίνης!


kaminis
Άμα τον στηρίζει και ο Σόρος έχει στο τσεπάκι την ... επανεκλογή!
Μετά το τεράστιο επίτευγμα της σύναψης συμφωνίας με τον Τζώρτζ Σόρος, ο νύν Δήμαρχος Αθηνών Γ. Καμίνης δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, λέγοντας ότι θα αναζητήσει στήριξη από τα δημοκρατικά κόμματα. Και άρχισε να μοιράζει προεκλογικές υποσχέσεις, όπως θα ανέμενε κανείς!
Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Βήμα FM ο κ. Καμίνης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να αυξήσει τα δημοτικά τέλη. «Δημοτικά τέλη αναπροσαρμόσαμε στα τραπεζοκαθίσματα. Κατεβάσαμε σε γειτονιές που ήταν υψηλά, όπως στην Κυψέλη και ανεβάσαμε όπου ήταν χαμηλά, όπως στο Γκάζι. Ούτε τον πρώτο χρόνο έκανα αύξηση στα τέλη. Τον δήμο τον κρατάμε κάνοντας οικονομίες», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.
«Είναι λίγες οι επτά Κυριακές»
Ο Γιώργος Καμίνης τάχθηκε τέλος υπέρ των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές στο κέντρο της πρωτεύουσας.
«Επτά Κυριακές τις θεωρώ πολύ λίγες... Το ιστορικό κέντρο θέλει τόνωση. Θέλει ανοιχτά μαγαζιά. Να κάνει ο άλλος βόλτα με τα παιδιά του κι ας μην ψωνίσει κιόλας. Οπότε, μιλώ για περισσότερες Κυριακές. Θα είναι ένα πολύ ξαφνικό σοκ να πάμε σε 4-5 Κυριακές. Θέλει συζήτηση αυτό, για να ζωντανέψει το κέντρο της Αθήνας», τόνισε, αλλά αν θέλουμε να την κάνουμε τουριστικό προορισμό, υποστήριξε, πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματά της.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: