Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής στο Ηρωικό Σούλι


Κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής στο Ηρωικό Σούλι
Η φτηνή, αντιδημοκρατική αλλά και μη αποδοτική, σε ό,τι αφορά τους σκοπούς της, λογική των αποκλεισμών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μεταφερθεί και σε άλλους χώρους, όπως αυτές των εκδηλώσεων Μνήμης και Τιμής για τους νεκρούς ήρωες του Ελληνισμού. Το πιο πρόσφατο κρούσμα αφορά κάποια αυτοαποκαλούμενη «Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος», η οποία με επιστολή προς το Δήμο Σουλίου ζητά να μην προσκληθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις φετινές εκδηλώσεις «Γιορτές Σουλίου», αλλιώς θα απέχει η ίδια!
Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την επιστολή. Ξεκινώντας, και αναφερόμενοι σε εμάς, λένε τα εξής σχετικά με την περσινή μας παρουσία στην εκδήλωση: «…με την παρουσία της, τις πράξεις της και τις εκφράσεις των μελών της επεδίωξε και έτυχε να μολύνει τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του έπους των Σουλιωτών. Εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον ηρωισμό, την αυτοθυσία για την Πατρίδα και τη Λευτεριά. Ιδέες που ούτε κατά διάνοια προσεγγίζει το φασιστικό αυτό πολιτικό μόρφωμα». Πριν συνεχίσουμε, πρέπει να αποκαλύψουμε την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα αυτών των κυρίων. Πρόκειται για σεσημασμένους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, από μόνο του, αρκεί για να καταρρίψει αυτόματα κάθε εγκυρότητα ή σοβαρότητα των συγκεκριμένων τύπων. Το να μιλούν για Ηρωισμό, Αυτοθυσία, Πατρίδα, Λευτεριά οι σαλτιμπάγκοι του ΠΑΣΟΚ, που ξεπούλησαν τη χώρα στις αχόρταγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και οι εκμηδενιστικές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κάνουν εμετό και μόνο στο άκουσμα της λέξης Έθνος, αποτελεί ντροπή και αίσχος.
Στη συνέχεια, και αφού αναμάσησαν τη γνωστή, άνοστη και χιλιοειπωμένη ψεύτικη προπαγάνδα του καθεστώτος, καταλήγουν ως εξής: «Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συμβάλουμε ενωτικά και αποφασιστικά στην εξάλειψη του βρωμερού, δολοφονικού και απάνθρωπου φαινομένου που λέγεται «Χρυσή Αυγή». Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε, εκτιμώντας και τη δική σας δημοκρατική ευαισθησία, να ζητήσει από εσάς που είστε η διοργανώτρια των εορτών του Σουλίου, να μην προσκαλέσετε κατά τις επικείμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν τη 26 Μαΐου 2013, το εν λόγω κόμμα, είτε τοπικό ή περιφερειακό εκπρόσωπο του. Σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι η οργάνωσή μας που συμμετέχει κάθε χρόνο, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκδηλώσεις.» Έχουμε και λέμε, λοιπόν. «…βρωμερό, δολοφονικό και απάνθρωπο φαινόμενο…» θεωρείται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τους συγκεκριμένους τύπους. Θαυμάστε ήθος και ύφος από τα διακεκριμένα κομματόσκυλα του σάπιου αυτού καθεστώτος.
Αφού το θέλουν έτσι, θα μιλήσουμε κι εμείς στην ίδια γλώσσα, απαντώντας στον ανέντιμο αυτόν εσμό των ανιστόρητων. Βρωμεροί είναι οι λωποδύτες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έκλιναν σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «κλέφτης» όπως και οι επίδοξοι συνεχιστές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν, ως γνήσια λιγούρα της εξουσίας, να γευτούν το «μέλι» που αυτή προσφέρει. Δολοφόνοι είναι οι πασόκοι, οι οποίοι οδήγησαν πάνω από 3.000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία χάριν του μνημονίου, όπως και οι Συριζαίοι νοσταλγοί του Μάο, του Τρότσκι και των εγχώριων ερυθρών σφαγέων της εποχής 1944-1949. Απάνθρωποι είναι οι πασόκοι, ως απολογητές του εθνοκτόνου και λαομίσητου μνημονίου και οι Συριζαίοι που με τις παλινωδίες τους θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αν τυχόν έρθουν στην εξουσία. Τους επιστρέφουμε, λοιπόν, με την κατάλληλη αιτιολόγηση, τους χαρακτηρισμούς που ατυχώς και αναιδώς μας πρόσαψαν. Όσο για τις «απειλές τους» ότι δεν θα συμμετέχουν στην εκδήλωση στην περίπτωση κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετάσχει (και εννοείται πως θα δώσουμε το παρόν) τους απαντάμε ως εξής: α) Η μόνη σχέση την οποία θα μπορούσαν να έχουν με τους Σουλιώτες οι απολογητές του μνημονίου και οι αρνησιπατρήδες θα ήταν στο πρόσωπο του Πήλιου Γούση... Β) Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους (τρόπος του λέγειν, καθώς «φάγανε καλά» όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης) τη θέληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος τίμησε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ψήφο του. Τόσο υποκριτές ψευτοδημοκράτες είναι. Ό,τι δεν τους αρέσει, ό,τι δεν ταυτίζεται με τις μειοδοτικές τους θέσεις και την επακόλουθη κλεπτοκρατία, δεν πρέπει να έχει δικαίωμα στην έκφραση. γ) Επειδή, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετάσχει κανονικά στην εκδήλωση, μπορούν να πάνε να πνίξουν τον πόνο τους στο κρασί και το τσίπουρο. Έτσι κι αλλιώς, αυτοί είναι οι ανεπιθύμητοι στην Λαϊκή Συνείδηση, η όποια ξέρει να ξεχωρίζει τους Πατριώτες από τους προδότες, τους Έντιμους από τους άτιμους, τον Μάρκο Μπότσαρη από τον Πήλιο Γούση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Καλύτερα να μη σχολιάσουμε τον τρόπο σύνταξης του κειμένου, γιατί τότε, εκτός από ανθέλληνες, θα αποδεδειχθούν, συν τοις άλλοις, αμόρφωτοι, αγράμματοι και ακαλλιέργητοι…
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: