Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Απάντηση στον ανεπάγγελτο ηγετίσκο του ΚΚΕ



Ο ανεπάγγελτος νέος ηγετίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας έκρινε σκόπιμο στην παρθενική του εμφάνιση ως Γ.Γ. του απο-κόμματος να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα ο ‘‘σκληρά εργαζόμενος’’ στην… οικογενειακή επιπλοποιία οικιακών στρωμάτων ‘‘ο ξαπλόπουλος’’ και με ειδικότητα στο να δοκιμάζει φραπόγαλο (μιας και το ‘‘φρέντο εσπρέσσο’’ δεν είχε εισαχθεί ακόμη στην Ελλάδα…) είχε το απύθμενο θράσος (χαρακτηριστικό κάθε τεμπελχανά) να πει για Εμάς τα εξής: «Απομονώνουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απογόνους της χούντας, τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, της οποίας η λατρεία για τη δικτατορία και το ναζισμό επιβεβαιώνει ότι είναι ακραία φωνή του κεφαλαίου, ακραία φωνή του συστήματος και της πλουτοκρατίας, όπως άλλωστε ήταν και οι πολιτικοί της πρόγονοι της χούντας αλλά και οι παλαιότεροι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των Γερμανών και στη συνέχεια των Εγγλέζων και των Αμερικανών. Φοβάται λέει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ότι δεν θα τον αφήσουν να κατέβει στις εκλογές. Ποιος θα τους εμποδίσει; Αυτοί που τους θρέφουν; Που τους ανοίγουν το δρόμο για να φέρνουν το φασιστικό μίσος τους ενάντια στο λαό και τη νεολαία που αγωνίζεται; Αν πάρουν κάποια μέτρα για τη Χρυσή Αυγή θα το κάνουν μόνο ως άλλοθι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ. Τον λαό να φοβάται και όχι τα δικαστήρια και τους αστούς πολιτικάντηδες σαν και του λόγου του».
Έχει πολύ, μα πάρα πολύ, θράσος το ορφανό του Στάλιν για να επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει εργαστεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο στη ζωή του, ο φυσικός και πολιτικός απόγονος των αιματοβαμμένων χασάπηδων του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, ο αρρωστημένος νοσταλγός του σαθρού και σάπιου οικοδομήματος της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, ο θαυμαστής των Γκουλάγκ, της βίαιης κολεκτιβοποίησης και της εξόντωσης δεκάδων εκατομμυρίων λόγω ταξικής αντίθεσης, έχει την αναίδεια να παραδίδει φιλολαϊκά μαθήματα στο κατεξοχήν Λαϊκό Κίνημα, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν ο Καμμένος «πάσχει» από την «ασθένεια» των ψεκασμών, ο Κουτσούμπας διακατέχεται από το σύνδρομο της μανίας καταδίωξης.
Ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα γίνεται με αποκλειστικό σκοπό να… σπιλωθεί το ΚΚΕ. Ακόμα και η λυσσαλέα επίθεση του καθεστώτος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θεωρείται ως προπέτασμα καπνού για να χτυπηθούν οι «σκληρά δοκιμαζόμενοι» λαϊκοί αγωνιστές του ΚΚΕ… Δηλαδή η ‘‘καταταλαιπωρημένη’’ από τις κακουχίες της ζωής Λιάνα Κανέλλη στην υποβαθμισμένη περιοχή της Εκάλης, η συντρόφισσα Παπαρήγα η οποία με αριστουργηματική κίνηση εξέθεσε το σύστημα στέλνοντας την κόρη της να σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (προφανώς για να αλώσει το σύστημα εκ των έσω…) και φυσικά ο ίδιος ο Κουτσούμπας, ο οποίος ξέρει τόσα πολλά γύρω από το μόχθο και την βιοπάλη ώστε αν του δώσεις ένα οικοδομικό μυστρί, θα νομίζει ότι χρησιμοποιείται μόνο για να κοπεί μια τεράστια τούρτα… Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχο τον Λαό, τόσο ο Κουτσούμπας όσο και τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά κουρδισμένα στρατιωτάκια του ΚΚΕ. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον Ελληνικό Λαό.
Γιατί με τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς, τους Μπαγκλαντεσιανούς, κλπ. μια χαρά δείχνουν να τα πάνε… Στη συνέχεια, κι ενώ χρησιμοποιεί κάποια λόγια του γνωστού κομπλεξικού Μπέρτολ Μπρέχτ (ο οποίος ήταν τόσο γλύφτης του Στάλιν και σοβιετόδουλος, ώστε έσπευσε να δικαιολογήσει την πολύ βίαιη αντίδραση της κομμουνιστικής ηγεσίας της Ανατολικής Γερμανίας, όταν αυτή καρατόμησε τους εργάτες που εξεγέρθησαν στις 17 Ιουνίου 1953), καταλήγει ως εξής: «Τη φασιστική, χρυσαυγίτικη λοιπόν ‘‘βλακεία’’ τώρα στην αρχή της, πρέπει να ‘‘εξολοθρεύσουν’’ οι ίδιοι οι εργάτες, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι γυναίκες, η νεολαία». Εξ΄ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, απ’ ό,τι φαίνεται ο Κουτσούμπας. Η βλακεία (χωρίς εισαγωγικά) είναι διάχυτη στις τάξεις του κόμματος του οποίου ηγείται και ειδικά στην εναπομείνουσα νεολαία τους, εξού και ο χαρακτηρισμός ‘‘φυτά’’ για την ΚΝΕ. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις ανθρώπους οι οποίοι το 2013 ονειρεύονται ακόμα τη μούμια του Λένιν; Όσο για την ‘‘εξολόθρευση’’ μπορεί να έχουν την λέξη μέσα σε εισαγωγικά, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τους ανομολόγητους πόθους τους. Να μας εκτελούσαν, δηλαδή, είτε με μεθόδους ΝΚVD (βλέπε Κατύν) ή Μελιγαλά. Μόνο που εδώ τα θρασύδειλα, ανιστόρητα και προδοτικά υποκείμενα, απόγονοι προδοτών όπως ο Ζαχαριάδης δεν έχουν να κάνουν ούτε με αλυσοδεμένους Πολωνούς Αξιωματικούς, ούτε με ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα. Έχουν να κάνουν με Αποφασισμένους Έλληνες και Ελληνίδες, τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο στα χέρια του καπιταλισμού, είτε αυτός είναι ιδιωτικός (συγκυβέρνηση) είτε κρατικός (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές ερυθρές παραφυάδες). ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Σήμερα, Αύριο, Πάντοτε, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: