Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει απόπειρες εκτουρκισμού της Θράκης!



Η κομματική συμμορία, η οποία λεηλάτησε τη χώρα και παρέδωσε αλυσοδεμένο το Λαό μας στους διεθνείς τοκογλύφους, συνεχίζει την ανθελληνική του δράση, αυτή τη φορά στη Θράκη. Κι αν η ελίτ της πασοκικής πανούκλας αγωνίζεται με πάθος στην Αθήνα για την ισλαμοποίησή της, το ίδιο συμβαίνει και στην ακριτική Θράκη και στις ευθείες πλέον απόπειρες εκτουρκισμού της.
Σε τζαμί στα Κιμμέρια της Ξάνθης παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Σαλτούρος, παρακολουθώντας τελετή μαθημάτων κορανίου! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καμάρωνε πλάι στον Τούρκο πρόξενο, τον αντιπρόεδρο του τουρκόφρονου DEB, το ψευδομουφτή Μετέ και άλλους παρατρεχάμενους του τουρκικού προξενείου, τους 40 μαθητές οι οποίοι αποφοίτησαν, έχοντας γαλουχηθεί στις αρχές του τουρκισμού από τους προπαγανδιστές της Άγκυρας. Μέχρι σήμερα, οι εν λόγω κινήσεις υποτέλειας περιορίζονταν κατά την προεκλογική περίοδο, προς άγραν μουσουλμανικών ψήφων. Φαίνεται όμως, οτι η συνειδητοποίηση, από την ευρεία μάζα των ψηφοφόρων, της αντεθνικής δράσης της πασοκικής συμμορίας και η εγκατάλειψή του, οδηγούν την ηγεσία στην τακτική της προσεγγίσεως του μουσουλμανικού στοιχείου. Η κίνηση αυτή προϋποθέτει βεβαίως και ανταλλάγματα προς το προξενείο, το οποίο ελέγχει τους παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητος.
Ο εν λόγω βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αξίζει να επισημάνουμε πως είχε ταχτεί κατά της νομοθετικής διάταξης για τον διορισμό των ιεροδιδασκάλων της μειονότητας από το Ελληνικό Κράτος, αν και υποχρεώθηκε - καθώς υποστήριξε- να την ψηφίσει. Έκανε μάλιστα λόγο για «ουσιαστική αναβάθμιση της θέσης και του έργου του μουφτή, αναβάθμιση η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη από την μειονότητα», ταυτιζόμενος ξεκάθαρα με τις επιδιώξεις του τουρκικού προξενείου.
Και προτού σπεύσουν οι πασόκοι και τα πληρωμένα τους φερέφωνα να δικαιολογήσουν την παρουσία του βουλευτή τους, σε μια «θρησκευτική» τελετή, παραθέτουμε μέρος όσων είπε σε τζαμί ο ψευδομουφτής Μετέ, με τον οποίο ο Σαλτούρος συναγελάζεται: «Παλιά εμάς τους Τούρκους της Θράκης προσπάθησαν να μας διασπάσουν σε κεμαλιστές και αντικεμαλιστές. Και σήμερα διαβάζονται ποιήματα για τον Μουσταφά Κεμάλ. Αργότερα μίλησαν για Πομάκους και Ρωμά. Και ο Τσιγγάνος είναι ένας άνθρωπος. Και αυτός αν πει ότι «είμαι Τούρκος», είναι πλέον αδερφός μας».
Τα στελέχη αυτής της κομματικής συμμορίας, υπό την ηγεσία του Βενιζέλου, η οποία κατέκλεψε το Κράτος και το βύθισε στα χρέη, ενώ συνεργάζεται ανοιχτά και ανερυθρίαστα με τους προαιώνιους εχθρούς του Έθνους μας, διαθέτουν το απύθμενο θράσος να επιζητούν να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Και μας θέλουν εκτός νόμου όχι μόνο για να συνεχίσουν να λεηλατούν και να εξαθλιώνουν το Λαό μας αλλά και για να προωθούν τις επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας στη Θράκη. Καθώς αποδεικνύεται, το ΠΑΣΟΚ, όπως και τα υπόλοιπα αποκόμματα του κόμματος της Μεταπολίτευσης, πέρα από συμμορία απατεώνων, αποτελούν και σφηκοφωλιά προδοτών του Έθνους. Κανένα έλεος στους ανθέλληνες, να τεθούν εκτός νόμου τώρα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: