Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι αριστεροί λυμαίνονται τον χώρο της Υγείας



Μια περίεργη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία μας δίνει να καταλάβουμε πολλά σχετικά με τα κίνητρα των αριστεροδεξιών του πολιτικού κατεστημένου, ώστε να «απομονωθεί» η Χρυσή Αυγή και να μην διενεργεί τα νόμιμα όσον αφορά τον χώρο της Υγείας.
Λίγες επισημάνσεις για το υπόβαθρο της όλης υποθέσεως: Στις 27 του μηνός η Χρυσή Αυγή είχε αναγγείλει την Πανελλήνια Αιμοδοσία της, ώστε να δώσουν οι Συναγωνιστές αίμα για τους συνέλληνες που το έχουν ανάγκη. Σε δύο πόλεις της Ελλάδος γκρουπούσκουλα της αριστεράς επιχείρησαν ανεπιτυχώς να παρεμποδίσουν αυτή την πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής. Δύο υποσημειώσεις στα παραπάνω:
1) Η Ελλάδα εισάγει αίμα από την Ελβετία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των νοσοκομείων. Αίμα που το πληρώνει αδρά προς 133 ευρώ την φιάλη. Το ετήσιο έξοδο του Ελληνικού Κράτους ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ, μόνο για να πληρωθεί η Ελβετία!
2) Τα παραπάνω αφορούν το κανονικό, «νόμιμο» εμπόριο αίματος, αφού όπως και σε όλα τα πράγματα λειτουργεί μαύρη αγορά στην οποία μία φιάλη από σπάνιο τύπο αίματος μπορεί να φτάσει και αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Πάμε, όμως, τώρα και στην «περίεργη» που δημοσιεύτηκε στην Real News. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα ένας νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένας νυν ανεξάρτητος βουλευτής ήταν οι άνθρωποι που είχαν υπογράψει ώστε ένας γιατρός, που υπηρετεί σε ένα από τα νοσοκομεία που φιλοξενήθηκε ο αριστερός θίασος εναντίον της Χρυσής Αυγής, να μην πάει στο πειθαρχικό. Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν να πάει στο πειθαρχικό για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, αφού στο σπίτι του είχαν βρεθεί από την αστυνομία τουλάχιστον 100 δόσεις ηρωίνης.
Τα παραπάνω γεγονότα και δημοσιεύματα προφανώς και δεν συνδέονται μεταξύ τους, ούτε και συνιστούν ενδεικτικό του ήθους που χαρακτηρίζει την εν Ελλάδι αριστερά, είτε σταλινική, είτε μαοϊκή, είτε του Πολ Ποτ, είτε οποιουδήποτε άλλου σφαγέα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: