Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Βαρβιτσιώτης: οι κυρώσεις κατά της Ρωσσίας στοχεύουν στην ανατροπή του Πούτιν!

 

«Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας…

Δηλώσεις στον αμερικανικό ενημερωτικό ιστότοπο The Hill, λοιπόν, έκανε ο αναπληρωτής «υπουργός» Εξωτερικών του άθλιου αμερικανικού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, Βαρβιτσιώτης. Με τις δηλώσεις του αυτές κατέρριψε (σίγουρα όχι σκοπίμως, αλλά για τον γνωστό λόγο, που συνιστά επιχείρημα αθώωσης ακόμα και κατηγορουμένων –για μικροπαραβάσεις- σε δικαστήρια…) το επίσημο αφήγημα περί των κυρώσεων κατά της Ρωσσίας, δηλαδή ότι επιβλήθηκαν για να την πιέσουν να σταματήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Αποκάλυψε δε, τον πραγματικό σκοπό των δυτικών κυρώσεων:

«Οι κυρώσεις αποσκοπούν να ανατρέψουν το καθεστώς Πούτιν από εσωτερική αναταραχή – και με αυτή τη λογική τις δημιουργήσαμε. Ένα κλίμα στη Ρωσσία ότι αυτή η επιθετική πράξη θα είναι δαπανηρή για την οικονομία της Ρωσσίας και ικανή να δημιουργήσει την αναταραχή και να ενισχύσει την αντιπολίτευση κατά του Πούτιν».

Επικοινωνιακή γκάφα έκανε ο Βαρβιτσιώτης και μάλλον θα εισπράξει μερικές… καρπαζιές -από τον… κηπουρό της πρεσβείας- για να είναι προσεχτικότερος άλλη φορά! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: