Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

…ΑΠΕΣΒΕΤΟ ΚΑΙ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ!

 

Το 361 μ.Χ., η Πυθία Νικάνδρα είπε εις τον Ιατρόν Ορειβάσιον,  απεσταλμένο του Αυτοκράτορα Ιουλιανού “παραβάτου”: ” Είπατε τώ βασιλήι, χαμαί πεσαί Δαίδαλος αυλά, Φοίβος ούκ έχη καλύβην, ού μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ!

Όπως για όλους τους χρησμούς, έτσι και γι αυτόν έχουν ειπωθή πολλές αντικρουόμενες γνώμες, αντιμετωπίζεται δε και ως τελείως ψευδής!

Άλλο όμως είναι το θέμα μου! Μήπως, η δραματική πτώσις του Μαντείου των Δελφών και κατ ‘ επέκτασιν του Αρχαίου Κόσμου, πού περιγράφεται  είναι πανεύκολο να παραλληλισθή με την σταδιακή μεν αλλά αμείλικτη εξάλειψη του Ελληνικού πνεύματος, του τρόπου ζωής, της Εθνικής συνείδησεως και εκπαιδεύσεως! Ναι!!! Οι κυβερνήσεις ήταν πάντα, εκτός ελάχιστων φωτεινών στιγμών,  ξενόδουλες και συχνά και άχρηστες και διεφθαρμένες στον υπέρτατο βαθμό… Κανείς όμως δεν είχε, μέχρι τα τελευταία χρόνια,  αποπειραθή ΣΚΟΠΙΜΩΣ, να εξαλείψη εκ βάθρων, μέσω της αλλοιώσεως της εκπαιδεύσεως την Εθνική Συνείδηση!

Μπορεί η Αρχαία Θρησκεία να αντικαταστάθηκε από τον Χριστιανισμό, μάς την εδίδασκαν όμως μέσω των Αρχαίων Ελληνικών και της Ιστορίας εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και μεταφέροντας στους νέους την Αρχαία Σοφία, καθώς και τον Ελληνικόν τρόπον του σκέπτεσθαι! Πλέον, ακόμη και η ήδη ελλιπής, από ετών, διδασκαλία Αρχαίας Τραγωδίας έχη εξαφανισθή …Αν κάποιος φιλόλογος δοκιμάση να διδάξη την Ωδή στον Έρωτα, που εκφεύγη των πεποιθήσεων των … ΛΟΑΤΚΙ,  ή να επεξηγήση τον μονόλογο του Κρέοντα από την Αντιγόνη, επισημαίνοντας το αποκορύφωμά του, ότι ” Ο ΑΡΧΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ”, φαντασθήτε τι συνέπειες θα είχε από τούς πολιτικάντηδες!!!  Μήπως η Νικάνδρα έβλεπε πολλούς αιώνες εμπρός;;;…

RIDICULUS SERVUS MASCARATUS ! (Γελοίος μασκοφορεμένος Δούλος).

Αυτή ήταν μια συνήθης περιφρονητική έκφρασις στην Αρχαία Ρώμη !!! Με μάσκες δούλων παρήλασε και αυτή τη χρονιά ο Ελληνικός Στρατός, εμπρός σέ επίσης μασκοφορεμένους…”ηγήτορες”. Καθε περαιτέρω σχόλιον είναι άχρηστον….

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Λίγο καιρό πριν γίνη πρόεδρος ο στρατηγός Dwight Eisenchauer, είχε κάνη μια προφητική ομιλία…

Ο λεγόμενος “ψυχρός πόλεμος” είχε αρχίση…Ο βρωμερός πόλεμος συκοφαντίας του Joseph Mc carthy επίσης! Υπήρχε μία κυριολεκτικη υστερία για την “ασφάλεια” του λεγόμενου ελευθέρου κόσμου και τον πιθανόν κίνδυνο πυρηνικού πολέμου!!! Οι βιομηχανίες όπλων είχαν κυριολεκτικα “αφηνιάσει”!

Μέσα σε αυτό το παρανοικό κλίμα ο Eisenhauer είπε το αυτονόητον!!!” Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

Ας έρθουμε στο  ΣΗΜΕΡΑ!!!

Στα συμφέροντα των πολεμικών βιομηχανιών προστέθηκαν και εκείνα των ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ.. 

Τα περίφημα άχρηστα και επικίνδυνα ΜΗ εμβόλια απέδωσαν μόνον τρόμο, θανάτους, άγνωστες συνέπειες γιά το μέλλον, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,  και βέβαια, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ  στούς κατασκευαστές και στους συνοδοιπόρους τους !!! (Βρήτε ποιοί είναι οι συνοδοιπόροι).

Παντού, έχουν καταλάβη ότι δέν μπορή να συνεχισθή η απάτη !!! Παντού εκτός του ελλαδιστάν που θα είναι το τελευταίο!

Η Ελλάδα καταρρέει! Παραδόθηκε όμηρος σε αληθινά απολίτιστους, αμόρφωτους, ηλίθιους και κυρίως μισέλληνες… Με την μέθοδο των συνεχώς ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ  ψευδοειδήσεων ο απλός πολίτης διατηρείται σκοπίμως σε σύγχυση και αδυνατεί να καταλάβη την πραγματικότητα και την καταδικαστική απόφαση που έχη εκδοθή εις βάρος του, από όσους ο ίδιος συχνά εμπιστεύθηκε!!! Βρίσκεται έρμαιο των δούλων του σιωνιστικού κατεστημένου ….Προβλέψεις και καταστάσεις που πρίν λίγο καιρό θα φαινόντουσαν ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ τώρα έχουν γίνη καθημερινότης !!!Το έθνος σύρεται προς ένα αδιέξοδον και πιθανώς ΠΟΛΕΜΟΝ για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της πλέον ανάλγητης κατηγορίας Σιωνιστών!!! 

Απλούστατα ! Πάντα η Ρωσία ήταν εμποδιο στα τελικά σχεδιά τους!!! Δοκίμασαν να την εξουδετερώσουν με πολλούς τρόπους, δέν μπόρεσαν! Με την απειλούμενη παρουσία του ΝΑΤΟ ακριβώς δίπλα της και την οικονομική υποστήριξη της ΕΕ, η Ρωσία δεν μπορούσε παρά να επέμβη στρατιωτικά… Και τώρα την κατηγορούν γιατί ΔΕΝ παραδόθηκε στις άνομες ορέξεις τους…Χρειάζεται πολύ μεγάλο κείμενο για να αναλυθούν όλα διεξοδικά!!!

Αλήθεια το …τιμημένο “κουκουέ”, τι τό έκανε εκείνο το σύνθημα με το οποίο μας είχε ζαλίση παλιότερα;;; Εννοώ το “ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ”! (πού το έβαλε;).

Και πρίν κλείσω θα αναφερθώ σε μία άλλη παγκόσμια πρωτιά των ελληνοφώνων! Ποτέ, πουθενά, οι λεγόμενοι “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ” μιας θρησκείας, (οποιασδήποτε!!!) ΔΕΝ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΝΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! Μόνο στο Ελλαδιστάν έχη συμβή αυτό!!!Το “γιατί ;;;” είναι λίαν πολυδιάστατο να απαντηθή, καθώς επίσης η απουσία ουσιωδών αντιδράσεων! Επιφυλάσσομαι!…

 Ελληνόφωνα “φλωράκια” και αμνοερίφια …. Εσείς είσαστε υπεύθυνοι για αυτούς που σας φέρνουν πείνα, δυστυχία, δουλεία και θανάτους από αρρώστειες που εγκαταλείφθηκαν χάριν της τεχνητής επιδημίας του κοροιδοιού !!!! ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ!!!

Εμείς, εν τώ μεταξύ ,  δυναμώνουμε….είμαστε το τελευταίο προπύργιο του ΕΘΝΟΥΣ!!!

Κώστας Παπαδημητριου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: