Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ε-Ε-έρχονται! 41.000 προσφυγάκια μας στέλνει «πακέτο» η Γερμανία!

 

Το κρύβουν επιμελώς τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ, αλλά το… μαρτυράνε τα γερμανικά! Σύμφωνα, λοιπόν, με το γνωστό γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”, ο Μηταράκης (εννοείται κατόπιν εντολής Μητσοτάκη…) συμφώνησε με την υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φέζερ, να «επιστραφούν» στο Ελλαδιστάν 41.000 προσφυγάκια!

Τα προσφυγάκια αυτά προέρχονται από χώρες της Ασίας και της Αφρικής και είχαν καταγραφεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όταν εισήλθαν στα νησιά μας από τα μικρασιατικά παράλια.

Εν συνεχεία, ταξίδεψαν στην Γερμανία, όπου κι έκαναν αίτηση για παροχή ασύλου, αλλά η γερμανική κυβέρνηση έχει «παγώσει» τα αιτήματά τους, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να επιστραφούν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους, δηλαδή στο Ελλαδιστάν! 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, Μηταράκης και Φέζερ συμφώνησαν στα βασικά σημεία ενός προγράμματος, με το οποίο η Γερμανία θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα για να παράσχει στέγη και τροφή στα προσφυγάκια. 

Η συμφωνία περί του τρόπου και του χρόνου άφιξης των 41.000 είναι άγνωστη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μηταράκης παρακάλεσε την Γερμανίδα υπουργό να τους στέλνει λίγους-λίγους, κι όχι όλους μαζί, για να μην το πάρει χαμπάρι ο ελληνικός λαός κι έρθουν σε δύσκολη θέση οι «ακροδεξιοί» κομματάρχες της Νουδούλας, που διαβεβαιώνουν τους «εθνικόφρονας» ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα… ελύθη!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: