Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Είναι ο Πούτιν ο… «νέος Στάλιν» και οι πατριώτες του Ντονμπάς… «μπολσεβίκοι»;

 

Σύμφωνα με κάποιους… σκληρούς της «νατοϊκής ακροδεξιάς», ο Πούτιν είναι ο… νέος Στάλιν, που «θέλει να ανασυστήσει την ΕΣΣΔ» και να κάνει… κόκκινο τον πλανήτη μας, ο στρατός της Ρωσσίας είναι… κόκκινος στρατός (και προς απόδειξη παραθέτουν την σοβιετική σημαία που ανήρτησε το πλήρωμα ενός τεθωρακισμένου, ενός από τα χιλιάδες που συμμετέχουν στην στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία) οι δε πατριώτες του Ντονμπάς είναι… «μπολσεβίκοι». 

Ας δούμε τι γνώμη επ’ αυτών έχουν οι… καθ’ ύλην αρμόδιοι, οι… αυθεντικοί κληρονόμοι της Σοβιετικής Ένωσης, οι εγχώριοι κουκουέδες. Σας παραθέτουμε ένα άρθρο υπό τον τίτλο

«Η αλήθεια για Ντονέτσκ-Λουχάνσκ: «Λαϊκές Δημοκρατίες» με… καπιταλιστική εξουσία», που δημοσιεύεται σε κουκουέδικο site, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία έφερε ξανά στο προσκήνιο της ειδησεογραφίας τις αυτοαποκαλούμενες «Λαϊκές Δημοκρατίες» του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, που συναποτελούν την περιοχή του Ντονμπάς στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι εγχώριοι «αριστερούτσικοι», οι οποίοι έχοντας πάρει οριστικό και αμετάκλητο διαζύγιο απο τον μαρξισμό-λενινισμό στηρίζουν με τα μπούνια τις επιδιώξεις της ρωσικής αστικής τάξης, αναφέρονται στις «Λ.Δ» του Ντονμπάς λες και πρόκειται για νησίδες… σοσιαλισμού όπου η εργατική τάξη έχει πάρει την εξουσία.

Θα πει κάποιος, εδώ κοντεύουν να ανακυρήξουν τον αντικομμουνιστή Πούτιν σε… στρατάρχη της νέας μεγάλης αντιφασιστικής νίκης των λαών, στις «λαϊκές δημοκρατίες» θα κολλούσαν;

Για ποιες «λαϊκές δημοκρατίες» μιλάμε όμως; Τι σχέση έχουν τα — ελεγχόμενα από το Κρεμλίνο — αστικά καθεστώτα του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ με τον σοσιαλισμό;

Απάντηση: Όση σχέση έχει ο δικέφαλος αετός της πάλαι ποτέ Ρωσικής Αυτοκρατορίας και τα σύμβολα των Τσάρων με το σφυροδρέπανο και τους κομμουνιστές. Δηλαδή απολύτως καμία.

Ο δικέφαλος αετός και τα χρώματα της σημαίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κυριαρχούν στα σύμβολα των «Λαϊκών Δημοκρατιών» του Ντονμπάς. Σε μια παραλλαγή μάλιστα της σημαίας της «Λ.Δ του Ντονέτσκ» συμπεριλαμβάνεται μέχρι και ο Άγιος Γεώργιος (ναι, αυτός που σκότωσε τον δράκο).

Οι αυτοαποκαλούμενες «λαϊκές δημοκρατίες» έχουν τόση σχέση με τον σοσιαλισμό όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: