Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Μητσοτάκη, ποιοι δε θα μπορούν το φθινόπωρο να πάνε ούτε για καφέ; Οι ανεμβολίαστοι ή μήπως εσύ κι οι υπουργοί σου;

 

Δεν εγκαταλείπει ούτε στιγμή την επιχείρηση τρομοκρατίας για τον εμβολιασμό των Ελλήνων ο Μητσοτάκης. Που έχει αναθέσει το μεγαλύτερο μέρος της βρώμικης δουλειάς στα «πετσωμένα» ΜΜΕ.

Έτσι, σήμερα το «Πρώτο Θέμα» (επί το ακριβέστερον «Πρώτο Ψέμα»…), κυκλοφορεί με τον τρομοκρατικό τίτλο «Ούτε για καφέ χωρίς εμβόλιο» και υπότιτλο: «Μόνο με Rapid PCR test θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες κι επιχειρήσεις». Προσθέτοντας με σαρκασμό, πως «θα το πληρώνουν απ’ την τσέπη τους».

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ζαβού δικτατορίσκου και της κομπανίας του, είναι η αλαζονεία! Αλαζονεία σε τέτοιο βαθμό, που δεν είχαν ούτε ο Κ. Καραμανλής, ούτε ο Α. Παπανδρέου, ούτε καν ο Κ. Μητσοτάκης στις εποχές της παντοδυναμίας τους. Νομίζει ο Κούλης πως επειδή πληρώνει τα ΜΜΕ να τον υμνούν και να τον δοξολογούν και τις εταίρες δημοσκοπήσεων να τον εμφανίζουν ως… δημοφιλέστατο, μπορεί να κάνει τους Έλληνες ό,τι θέλει. Ακόμα και να τους διατάξει να περπατάνε… στα τέσσερα!

Η αλαζονεία, αλλά και η ακόρεστη φιλαργυρία του θα γίνουν η καταστροφή του! Σύμφωνα, λοιπόν, με αξιόπιστες πληροφορίες μας, τον Σεπτέμβρη θα προχωρήσει στο «μεγάλο κόλπο», για να αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά που παίρνει από τις φαρμακευτικές εταιρείες για τα εμβόλια: θα βάλει όρο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών όλων των βαθμίδων (αρχίζοντας από το νηπιαγωγείο!) για την παρακολούθηση των μαθημάτων! 

Εκεί θα ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό και θα χάσει το παιχνίδι! Διότι, ο… άριστος δεν έμαθε στο Χάρβαρντ πως ο Έλληνας δέχεται πολλά για τον εαυτό του, αλλά όχι να πειράξουν τα παιδιά του! Θα δούμε, λοιπόν, ποιοι δε θα μπορούν να πάνε ούτε για καφέ! Οι ανεμβολίαστοι, ή μήπως ο ίδιος και οι υπουργοί του, που δε θα τολμούν να εμφανιστούν πουθενά, λόγω του φόβου του λιντσαρίσματος από τον «εχθρό-λαό»;

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: