Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Φοβερή καταγγελία του γαλάζιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος: υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης για τη φωτιά στην Εύβοια!

 

Όταν οι φωτιές κατέκαιγαν την βόρεια Εύβοια, κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπήρχε εντολή στα εντεταλμένα όργανα πυρόσβεσης να την αφήσουν να καεί! Όμως, τώρα δεν πρόκειται για μια απλή φήμη, αλλά για φοβερή καταγγελία!

Μιλώντας, λοιπόν, σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, κατήγγειλε τα εξής: 

«Όσοι ζήσαμε την καταστροφή από κοντά, είδαμε πράγματα, τα οποία πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να απαντηθούν. Η επικεφαλίδα του τι και του πώς είναι ότι κληθήκαμε να σβήσουμε μια φωτιά μόνοι μας. Χωρίς αεροπλάνα, χωρίς ελικόπτερα, χωρίς επίγεια πυροσβεστικά μέσα, με πάρα πολλές περιπτώσεις που μαρτυρούν αμέτρητοι συμπολίτες μας, όπου τα λιγοστά μέσα επίγεια, είχαν εντολή μη κατάσβεσης. Σε πείσμα αυτών των εντολών, πολλοί ηρωικοί πυροσβέστες δούλεψαν, αλλά ήταν δική τους πρωτοβουλία».

Από πού δόθηκε αυτή η εντολή μη κατάσβεσης; Προφανώς, όχι από κάποιον υπουργίσκο, αλλά απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου. Διόλου περίεργο, καθώς η φαμίλια (η αδερφή Αλεξάνδρα) χειρίζεται το θέμα των ανεμογεννητριών και της… «πράσινης ανάπτυξης»!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: