Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η JUNTA!

 

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 8 (οκτώ ) ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΤΗΣ ΝΔ!

ΕΣΥ που ε;iσαι θαμών των  “ορεινών” θέσεων της βουλής!

ΕΣΥ που είσαι, μάλλον, “μιας χρήσεως”, που δεν σε ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σου, κατά την παλαιά έκφραση ενός ομοίου σου πασοκογενούς!

ΕΣΥ που έχης περιηγηθή διάφορα κόμματα, (ήσουν και στην KNE;),  βρέθηκες κάποια  στιγμή… εθνοπατέρας!

ΕΣΥ που η χαριτωμένη φωνούλα σου ακούγεται μέσα στη βουλή μόνον όταν γλοιωδώς ψηφίζης ό,τι θέλη ο αφέντης σου που αν σε δη στο δρόμο δεν θα σε γνωρίση! 

ΕΣΥ λοιπόν, σκέφτεσαι ποτέ πόσοι από εκείνους που είχαν την παράξενη ιδέα να σε ψηφίσουν, υποφέρουν από τις εμμονές του αφέντη σου; των πρωτοκλασσάτων του; των ειδικών του; των εμετικών και γελοίων παπαγάλων του;

Σκέφτηκες ποτέ ότι το γλοιώδες “ναι” ή κάτι παρόμοιο που ξεστομίζης κρατώντας τον αφέντη σου στήν εξουσία, η ΨΉΦΟΣ σου δηλαδή, ΕΧΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ;

Αν μπορής ακόμα να σκεφτής, τότε ΣΚΕΨΟΥ! “Ψάξε μέσα στην καρδιά σου την άδεια για μια σπίθα”,  όπως λέη ο Παλαμάς! Αναλογίσου (άν μπορής) τί κακό κάνης στην Ελλάδα έχοντας παραχωρήση την ΨΥΧΗ σου σε διάφορους που θέλουν “πολυπολιτισμική κοινωνία” και θέλουν να εξαφανίσουν τούς Έλληνες με την μέθοδο τού τρόμου απέναντι σε έναν αόρατο και, εν πολλοίς, ανύπαρκτο πλέον κίνδυνο, καθώς και  με την τελική υποδούλωση στους αλλόφυλους και αλλόθρησκους που αφήνουν να έρχονται ανεξέλεγκτοι! (Επειδή έτσι τούς έχουν διατάξη οι δικοί τους αφέντες!)

Μα καλά, τόσα προβλήματα έχης ώστε, παρά το ότι για τους αφέντες είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ, και δέν θα ξαναδής μάλλον ποτέ τη βουλή από μέσα, δέν μπορής να στερηθής λίγο νωρίτερα το “μέλι” της βουλευτικής καρέκλας, και να ειπής:

“Δεν πάη άλλο είμαι κι εγώ εδω!”

ΟΧΙ! Να μην κάνης ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.  Όπως λέη η κοινοβουλευτική διαδικασία, να βρής άλλους 7 ομοίους σου και να αποχωρήσετε!

ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΔΙΤΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Τολμάτε ή έχουν δίκιο που σας θεωρούν δεδομένους και άβουλους ;

Τελικό συμπέρασμα! Για την κατάντια της Ελλάδας και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,  δεν φταίη μόνον ο  ΚΟΥΛΗΣ και οι άμεσοι συνενοχοί του.

ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΩΡΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;

Τα αμνοερίφια που τους ψήφισαν όλους το καταλαβαίνουν ή έχη εξοντωθή η όποια δυνατότητα σκέψης είχαν ( αν είχαν) απο τους επιδοτουμένους (επισήμως !) των καναλιών κλπ;

Καταλαβαίνουν τα αμνοερίφια οτι αν αρχίσουν να κατακλύζουν τα πολιτικά γραφεία με τηλέφωνα και να λένε τα αυτονόητα που γράφω πιο πάνω θα πάθουν ΠΑΝΙΚΟ και “εγκεφαλικά ” οι βουλευτίσκοι;

Από αυτά που θα ακούν και όχι από την θέα των  οπίσθίων (μονο τη θέα , για τούς λιγούρηδες ) κάποιας  “καλλονής” που προβάλλονται συνεχώς!

ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ … ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ!


ΑΝ ΠΕΘΑΝΗ ΕΝΑ;

Αυτή την τρομακτική ερώτηση έκανε προ ημερών ένας Παιδίατρος!

Για σκεφτήτε … Θέλουν να εμβολιάσουν παιδιά με κάποιο σκεύασμα που ΔΕΝ είναι εμβόλιο και που ούτε εκείνοι που το φτιάχνουν ξέρουν τι μπορη να προκαλέση, και ουσιαστικά το δηλώνουν !

Για σκεφθήτε τη φρικιαστική περίπτωση : ένα υγιέστατο παιδί 5 χρόνων, που ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ  απο τον “ιό” τους,  οδηγείται στον εμβολιασμό και  ΠΕΘΑΙΝΗ ! Τι θα πουν; ότι το χτύπησε μετεωρίτης ή εξωγήινοι ; Ποιός θα έχη την ευθύνη ;

Θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες για κάποιον;

Σε αρκετές άλλες χώρες μπορεί οι γονείς του απλά να εξόντωναν όποιον θεωρούσαν υπεύθυνο. Τι θα είχαν να χάσουν;

“Κανείς δε μπορή να σε προστατεύση απο κάποιον που δεν εχη τίποτα να χάση!” είπε ο  ΣΤΑΛΙΝ !

Τι θα γίνοταν εδώ; ΤΙΠΟΤΑ! Όλοι οι παπαγάλοι θα άρχιζαν να ξερνάνε διάφορα περί των κινδύνων για το γενικό καλό , οι διαφοροι “τηλε-καθηγηταί” θα έλεγαν περισπούδαστες θεωρίες και αν η επόμενη είδηση ήταν ποιοί “επώνυμοι” πηδήχτηκαν, όλα θα ξεχνιόντουσαν … Α!  Ξέχασα! διάφοροι συγγενείς του παιδιού θα γινόντουσαν αστέρες στα κανάλια!

 Ναι! Γίνομαι πολύ οξύς, ωμός, το γνωρίζω! Έτυχε να ιδώ πολλή αρρώστεια και αδικία, πολύ ΘΑΝΑΤΟ, σε αυτή τή ζωή!

Είναι όμως η πρώτη φορά που έχω καταληφθή από ακραία οργή και ΑΗΔΙΑ με αυτά τα τραγικά αλλά και ΓΕΛΟΙΑ που συμβαίνουν στο ελλαδιστάν σήμερα !

Όλοι οι γελοίοι, να σκέφτονται ότι, αν χρειαστή, οι πρωτοκλασσάτοι ένοχοι της καταστροφής, μπορεί και να μπορέσουν να  φύγουν!

Οι παρακατιανοί όμως θα μείνουν.

Και είναι το ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ!


ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ! 24/8/21

Τα μέλη της junta πρέπει να είναι περήφανα! Οι κ.κ. Αδόλφος Χίτλερ και Ιωσήφ Στάλιν θα οίκτιραν τούς εαυτούς τους αν ζούσαν! Θά έλεγαν,”καλά παιδιά οι κουλόφρονες αλλά μας  ξεπέρασαν! Πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα και δεν το σκεφτήκαμε! Μας ρεζίλεψαν, και μόλις τώρα αρχίζουν!

Προς όλους όσους δεν ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, συμπεριλαμβανομένων  ΣΤΕΝΩΝ συγγενών μου: Περαστικά σας… Αν σφίξουν κι άλλο τα “μέτρα” ζητήστε βοήθεια, στη  Λεωφόρο  Αθηνών 374! Ξέρετε…εκεί …στο ΔΑΦΝΙ!

Κώστας Παπαδημητρίου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: