Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τοπικά lockdowns: το μεγάλο κόλπο της χούντας Μητσοτάκη!

 

Σε «μίνι lockdown» (όπως το αποκαλούν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της χούντας Μητσοτάκη) είναι από σήμερα ο νομός Μεσσηνίας, με κλείσιμο των καταστημάτων και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών από τις 01:00 ως τις 06:00, καθώς επίσης και απαγόρευση της μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο, σε όλα τα καταστήματα εστίασης.

Επιπλέον, η επιτροπή Λοιμωξιολόγων και η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, αποφάσισαν την παράταση των τοπικών lockdowns στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου.

Μεγάλο κόλπο τα τοπικά lockdown, που μπορεί να επιτρέψουν στην χούντα Μητσοτάκη να επιβάλλει γενικό lockdown, χωρίς… να το επιβάλλει. Και εξηγούμεθα…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το σχέδιο της χούντας είναι να μην επιβάλλει άμεσα γενικό lockdown, όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά τοπικά, σχεδόν σε όλη την επικράτεια! 

Δηλαδή, την ερχόμενη Κυριακή πέφτει η αυλαία του εσωτερικού τουρισμού. Από βδομάδα, λοιπόν, η χούντα θα επιβάλλει σωρηδόν τοπικά lockdowns σε πολλές περιοχές, που εμφανίζονται αυξημένες οι νέες μολύνσεις, μέχρι που να καλύψει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, εξαιρώντας μόνο λίγους και μικρούς νομούς (π.χ. Γρεβενών, Καστοριάς, Δράμας, κ.λπ.) για να ’χει να λέει πως δεν πρόκειται για γενικό lockdown! Ταυτοχρόνως, θα περιορίζει συνεχώς τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών, από την 01 στις 12 το βράδυ, από τις 12 στις 11 και ούτω καθεξής, μέχρι που να φτάσει στις 9 το βράδυ.

Με τον τρόπο αυτό, και θα υποστηρίζουν οι «άριστοι» πως δεν επέβαλλαν νέο γενικό lockdown, και όλους τους πολίτες –εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους- θα περιορίζουν και τις ευθύνες θα τις ρίχνουν στους ανεμβολίαστους! 

Κουτοπόνηρα κολπάκια όλα αυτά, καθώς «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»! Ότι κι αν σοφιστεί, δε θα γλιτώσει η χούντα Μητσοτάκη από τη λαϊκή οργή!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: