Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Το 60% των βαριά νοσούντων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι! «Σταδιακά φθίνουσα η προστασία των εμβολίων»!

 

Ως γνωστόν, το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που άρχισε τους μαζικούς εμβολιασμούς, και μέχρι τώρα έχει εμβολιάσει σχεδόν το 80% του πληθυσμού άνω των 12 ετών και η πρώτη χώρα στον κόσμο που χορηγεί τρίτη δόση στους άνω των 50. 

Αλλά, αντί να χτίσει «τείχος ανοσίας» (όπως το λέει ο μασκαράς Μητσοτάκης…), καταγράφει έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς νέων κρουσμάτων παγκοσμίως, με σχεδόν 10.000 νέα κρούσματα καθημερινά!

Σύμφωνα με το περιοδικό Science, πάνω από τα μισά νέα κρούσματα αφορούν πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους, γεγονός που «εγείρει ανησυχίες για το κατά πόσο η προστασία των εμβολίων είναι σταδιακά φθίνουσα με το πέρασμα του χρόνου».

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που επικαλείται το Science, σχεδόν το 60% των βαριά αρρώστων είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Ενδεικτικά, στις 15 Αυγούστου 514 Ισραηλινοί νοσηλεύονταν με βαριά Covid-19 ή σε κρίσιμη κατάσταση, κατά 31% περισσότεροι σε σχέση με πριν τέσσερις μέρες, και από αυτούς το 59%, δηλαδή οι έξι στους δέκα, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι με δύο δόσεις.

Αυτά τα ολίγα και τα συμπεράσματα δικά σας…

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: