Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ο Βρετανός υπουργός Αμύνης αποκαλύπτει: Όσοι φύγουν από το Αφγανιστάν θα καταλήξουν σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα!

 

Ως γνωστόν, προχθές, ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στην Ε.Ε. Μαργαρίτης Σχοινάς, έκανε προσκλητήριο στους φυγάδες από το Αφγανιστάν να έρθουν στην χώρα-πύλη στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., την Ελλάδα: «Τα σύνορα της ΕΕ παραμένουν ανοικτά για όποιον απομακρύνεται από την βία και τους διωγμούς». Διόλου τυχαία!

Όπως δεν είναι διόλου τυχαίο, το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει νέα hotspots στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τον τελευταίο χρόνο οι λαθρομεταναστευτικές ροές έχουν μηδενιστεί – κατόπιν συμφωνίας με τον Ερντογάν, με άγνωστα ανταλλάγματα! 

Αυτό που φοβόμαστε όλοι μας, λοιπόν, αποκάλυψε ο Βρετανός υπουργός Αμύνης Μπεν Ουάλας, ο οποίος ερωτώμενος σχετικά με το που θα καταλήξουν οι Αφγανοί φυγάδες, είπε τα εξής:

«… Αναγκαστικά θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω και δεν μπορέσουν να διαφύγουν.

Κάποιοι άλλοι θα καταλήξουν σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα». 

Και προφανώς, για να το λέει έτσι φόρα-παρτίδα ο Βρετανός υπουργός, υπάρχει μυστική συμφωνία των ΗΠΑ και της Ε.Ε. με την κυβέρνηση ανδρεικέλων του Ελλαδιστάν, να δεχθεί η χώρα-προτεκτοράτο τους Αφγανούς φυγάδες, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων – στα οποία… δε μπορεί να αντισταθεί η φαμίλια Μητσοτάκη! Που επιπλέον, θα νιώθει ακόμη πιο υπερήφανη, βλέποντας την ελληνική κοινωνία να γίνεται ακόμη πιο… πολυπολιτισμική!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: