Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η «ΚΟΛΩΝΙΑ»! Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ… ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ… COVID 20!

 

Το είχαμε προβλέψει εξ’ αρχής, πως θα κρατήσει χρόνια αυτή η «κολώνια» και πολλοί ήταν εκείνοι που μας χλεύαζαν, ως… «φαντασιόπληκτους» και… «συνωμοσιολόγους»! Και πως δεν πρόκειται να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, αν οι διεθνείς τύραννοι δεν πετύχουν το σκοπό τους, που είναι η πλήρης καθυπόταξη των λαών και η καταστροφή των εθνικών οικονομιών! 

Ενώ, λοιπόν, οι πανηλίθιοι τηλεθεατές των διάφορων «ΣΚΑΪ» της οικουμένης… ανυπομονούν για το πότε θα έρθει το εμβόλιο γενετικής μετάλλαξης που θα μας… σώσει,  οι διεθνείς τρομοκράτες και τα παπαγαλάκια τους ξεκίνησαν νέα ιστορία τρόμου!

Ότι ο covid 19… μεταλλάχθηκε! Κι ότι ο νέος μεταλλαγμένος ιός (ο covid 20;) έχει μεταδοτικότητα 70% περισσότερο από τον covid 19, δεν ανιχνεύεται στα τεστ και είναι πολύ πιο θανατηφόρος!

Μάλιστα, τα «τσακάλια» του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, έχουν εντοπίσει ήδη αρκετά κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού στην Βρετανία και λιγότερα σε άλλες τρεις χώρες της Ε.Ε. και –σε πρώτη φάση- κάποιες χώρες της Ευρώπης ανακοίνωσαν την διακοπή πτήσεων από και προς την Βρετανία, ενώ θ’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες!

Εδώ στην Ελλάδα, ήδη «έπιασαν δουλειά» τα γνωστά και μη εξαιρετέα τσιράκια-παπαγαλάκια των φαρμακευτικών εταιρειών (Γώγος, Μαγιορκίνης και ΣΙΑ), σκορπώντας τον τρόμο!

Τι μέλλει γενέσθαι; Αφού μας φαρμακώσουν για τον covid 19, θα μας πουν ότι πλέον κινδυνεύουμε από την μετάλλαξή του, τον «covid 20», τον οποίο δεν τον «πιάνουν» τα εμβόλια του covid 19. Άρα, μέχρι να βρεθούν νέα εμβόλια, φτου κι απ’ την αρχή, με μάσκες, lockdown και τα συναφή, μέχρι τελικής πτώσεως! Δικής μας, των λαών! Που μπορεί όμως να γίνει δική τους, των διεθνών τυράννων, αν καταλάβουμε επιτέλους τη δύναμή μας και ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: