Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

 

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

Έχει και η “δημοκρατία” Γκούλαγκ; Όχι βέβαια σύμφωνα με τους ρήτορες της συμφοράς στο πάλαι ποτέ παλάτι του Βαυαρού Βασιλέως Όθωνα, που αγάπησε περισσότερο από πολλούς Έλληνες της εποχής του, αλλά και από τους σημερινούς εθνοπατέρες, την Ελλάδα. Και μέσα σε όλα αυτά συνεχίζεται η “Μνήμη Θανάτου” κατά της Χρυσής Αυγής από το Σύστημα, το ίδιο Σύστημα, που μεθόδευσε την φυλάκισή μας.

Έτσι απόλυτα φυσικό σε αυτήν την Οργουελιανή κοινωνία που ζούμε εξαφάνισαν ως δια μαγείας την Χρυσή Αυγή. Ακόμη και μετά την καταδίκη μας της 7ης Οκτωβρίου του 2020 σε δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό, το Εθνικιστικό Κόμμα ήταν στο 2%. Τώρα απλά δεν υπάρχει. “Μνήμη θανάτου”! Και ξεκίνησαν όλα αυτά με την λάσπη και την συκοφαντία και κλιμακώθηκαν μετά την καταδίκη μας με κάθε μέσον.

Τα μεγάλα, όμως, εθνικά προβλήματα για τα οποία έδωσε την πολιτική μάχη το Κίνημά μας παραμένουν πληγές ανοιχτές. Τέλειωσε το Κίνημα; Αρκούν τα προβλήματα, οι συνθήκες, για να δημιουργηθεί ένα “άλλο κίνημα”; Κατηγορηματικά απαντώ ΟΧΙ! Την Ιστορία την γράφουν ΠΡΟΣΩΠΑ. Κάποιοι πίστευαν και πιστεύουν ότι έτσι απλά αλλάζουν ένα πρόσωπο είτε φθείροντάς το, είτε αδιαφορώντας στην φθορά του, στην “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”, ενός προσώπου (γιατί νομίζουν ότι έτσι έρχεται η σειρά τους). Κάνουν λάθος, πριονίζοντας το κλαδί επάνω στο οποίο στηρίζονταν.

Ότι έχω δίκαιο θα το αποδείξει ο χρόνος, που θα φανερώσει όποιον είναι Άξιος και όποιον όντα ανάξιος λειτούργησε και έπραξε άστοχα, τιθέμενος με την θέλησή του ή όχι δεν έχει σημασία, στην υπηρεσία του Συστήματος.

Δεν θα ξεχάσω την προεκλογική περίοδο του 2019 και το ότι έλεγα σε κάθε περίσταση, κατά την οποία μου δινότανε αυτή η ευκαιρία μέσα στο καθεστώς των αποκλεισμών, ότι η Νέα Δημοκρατία οδηγεί την χώρα σε μία νέα Συμφωνία των Πρεσπών με την Τουρκία του Ερντογάν. Και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.

Ως γνωστόν, εδώ και πολλούς μήνες οι νεο-Οθωμανοί μέσα στα πλαίσια του σχεδίου τους της “γαλάζιας πατρίδας”, αμφισβητούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία. Αντίδραση καμία. Λόγια του αέρα, μεγαλόστομες “παρόλες” ότι θα τους κάψουμε και βεβαίως επίκληση της Ευρώπης, που θα τιμωρούσε την Τουρκία και θα της επιβάλλει κυρώσεις.

Μόλις πριν λίγες ημέρες για μία ακόμη φορά η Ευρώπη μας πρόδωσε. Μεγάλα τα συμφέροντα και η Ελλάδα ένα πτώμα κυριολεκτικά είτε με τον Μητσοτάκη, είτε με τον Τσίπρα. Και δίπλα σε αυτό το πτώμα τα κοράκια των ΜΜΕ να θριαμβολογούν ότι η Τουρκία είναι σε αδύνατη θέση!

Και απέναντι στην επιχείρηση αυτή εξαπάτησης του λαού καμία φωνή Αντίστασης Εθνικής, παρά μόνο δελτία τύπου και δηλώσεις πολιτικών άνευ ουσίας με περιεχόμενο δημαγωγικό. Ιδού ο λόγος, ένας ακόμη λόγος για τον οποίο έπρεπε να μας βάλουν στην φυλακή.

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: