Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Μας δουλεύουν χοντρά! Αλ. Μπουρλά: Δεν έκανα το εμβόλιο, δεν θα πάρω τη σειρά κανενός

                               

O επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του, προσθέτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Pfizer δεν πρόκειται να κλέψουν τη σειρά κανενός.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο CNBC, αφενός δεν είναι ο ίδιος υγειονομικός πρώτης γραμμής, αφετέρου είναι 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο προτού αυτό χορηγηθεί σε άλλους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Εάν εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα, είπε ακόμη, θα βοηθούσε να αυξηθεί η η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά τόνισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δεν θα προηγηθούν στη σειρά.

Ο κ. Μπουρλά παρότρυνε επίσης τους Αμερικανούς να εμπιστεύονται την επιστήμη,  και ενεθάρρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν όποτε είναι κατάλληλο βάσει της ηλικίας και του επαγγέλματός του».

«Πρόκειται για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χωρίς καμία έκπτωση από μία εταιρία με διαπιστευτήρια 171 ετών», είπε ακόμη ο CEO της Pfizer.


Πηγή: CNBC

Δεν υπάρχουν σχόλια: