Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Συνελήφθη ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο – Κατασχέθηκαν υπολογιστές και τηλέφωνα

 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κατασκοπείας των Τούρκων. Συνελήφθη μετά την έκδοση εντάλματος ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο, ενώ ένταλμα συλλήψεως έχει εκδοθεί και για τον 54χρονο μάγειρα ό οποίος έχει απολυθεί από την εταιρεία που εργαζόταν.

Ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου ζει στην Ρόδο για πολλά χρόνια και εμφανιζόταν σε εκδηλώσεις δίπλα στον Τούρκο πρόξενο εκτελώντας χρέη διερμηνέα. Πολλές φορές είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της μουσουλμανικής κοινότητας και κάποιες από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν γίνει και θέμα μέσα στην ελληνική Βουλή. Στο σπίτι του βρέθηκαν οκτώ τηλέφωνο τα οποία δεν είναι όλα λειτουργικά και τέσσερις υπολογιστές. Μένει να δούμε αν ο Τούρκος πρόξενος θα ζητήσει αρμοδίως από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου να επιστραφούν στο προξενείο ο ένας υπολογιστής και το ένα τηλέφωνο όπως είχε κάνει με επιστολή του στις αρχές.

Άσχετα με την εξέλιξη της υπόθεσης αυτό είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσει το τουρκικό προξενείο στην Ρόδο και να ακολουθήσουν και άλλα αφού οι μουσουλμάνοι που διαμένουν σε κάποιες περιοχές της χώρας μας είναι Έλληνες πολίτες.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: