Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΛΤΑ

 

Φρενίτιδα για τα εμβόλια από κυβέρνηση και ΜΜΕ μόνο που δεν είναι εμβόλια, αλλά ένα γενετικό πείραμα με αμφίβολα και ίσως επικίνδυνα αποτελέσματα και αυτό ήταν έγκυροι επιστήμονες διακηρύσσουν ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για την ανθρωπότητα ο covid-19 με θνητότητα μικρότερη ίσως και του 0,5%! 

Έγινε ΠΟΛΥΤΙΜΗ καθώς φαίνεται η ζωή στην εποχή μας. Ίσως γιατί χωρίς Θεό, όπως πορεύεται ο κόσμος, να μην απέμεινε ΨΥΧΗ και ελπίδα… Σε έναν κόσμο, στον οποίο εάν δεν υπάρχει Θεός όλα επιτρέπονται (και επιτρέπονται…) για να θυμηθούμε τον Μεγάλο Ντοστογιέφσκι. Το μόνο που δεν επιτρέπεται είναι το να υποστηρίζεις ότι δεν πρέπει όλα να επιτρέπονται και αυτοί που το τολμούν είναι οι απόβλητοι του “θαυμαστού καινούργιου κόσμου” τους. Στην Ελλάδα αυτό έχει όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Στα μικρά και ασήμαντα των ημερών μας και το παρακάτω: Ο τίτλος του άρθρου στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ήταν ο εξής: “Η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει νέα Γιάλτα” και υπογραφή του υπουργού εξωτερικών Δένδια. Γράφοντας, λοιπόν, περί “Νέας Γιάλτας” ευθέως παραδέχονται ότι υπήρχε και παλαιά Γιάλτα. Το ιστορικό γεγονός είναι η συνάντηση στην Γιάλτα τον Φεβρουάριο του 1945 των Μεγάλων Δυνάμεων, στην οποία με κυνισμό μοίρασαν τον κόσμο. Πριν, όμως, την Γιάλτα (και αυτό αφορά άμεσα την Ελλάδα) είχαμε την συμφωνία στην Μόσχα Στάλιν-Τσώρτσιλ, στην οποία “μοίρασαν” πέντε χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία και Ουγγαρία. Την Πατρίδα μας, που ήταν υποτίθεται εκ των νικητών την μοίρασαν ως εξής: 90% (ΗΠΑ/Αγγλία), 10% (Ρωσία) και αυτό έγινε λίγες ημέρες πριν φύγουν από την χώρα μας τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής! Έντονα αμφισβήτησε η αριστερά στα χρόνια του μεταπολέμου την γεμάτη κυνισμό αυτή συμφωνία του “πατερούλη”. Ήλθε το 1990 όμως η πτώση των Σοβιέτ και άνοιξαν τα αρχεία και βρέθηκε και το χειρόγραφο σημείωμα της μοιρασιάς. Το ερώτημα, το οποίο τίθεται επί του προκειμένου είναι γιατί τότε η αλληλοσφαγή, η ένοπλη εξέγερση του ΚΚΕ, που κόστισε στην Πατρίδα μας περισσότερο αίμα και καταστροφές και από την κατοχή; Γιατί δεν υπάκουσε ο Ζαχαριάδης στον Στάλιν; Και εάν δεν τον υπάκουσε γιατί παρέμεινε το αγαπημένο του παιδί μέχρι την πτώση του; Γιατί τόσο αίμα, αφού ο “πατερούλης” μας είχε πουλήσει; Την απάντηση την έχει δώσει ο ίδιος ο Ζαχαριάδης με την φράση του: “Έκανα το διεθνιστικό μου καθήκον”, που στην πράξη αυτό σήμαινε αλληλοσφαγή και αναταραχή στην Ελλάδα, για να προχωρήσει ανενόχλητος στα σχέδιά του για πλήρη εδραίωση της εξουσίας του ο Στάλιν σε Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια. Και οι επίγονοι του Ζαχαριάδη ήταν οι πρωταγωνιστές της “φιέστας” του Εφετείου με τον πρόεδρο της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων να αλληλοασπάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται με τον Γραμματέα του ΚΚΕ με την ανακοίνωση της καταδίκης μας. Και όλα αυτά με κυβέρνηση της “δεξιάς” Νέας Δημοκρατίας.

Για “Νέα Γιάλτα” μίλησε, λοιπόν, ο Δένδιας… Για την δική τους “Γιάλτα” με την Αριστερά για να στήσουν στον τοίχο την Χρυσή Αυγή δεν είπε λέξη. Και τι να πει στην “Ελλάδα” της μεταπολίτευσης, στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης; Θυμηθείτε επίσης ότι παρέδωσαν δέσμια στον Στάλιν την Πολωνία, για την οποία υποτίθεται έκαναν έναν παγκόσμιο πόλεμο…

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: