Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Σκάνδαλο: “Έλληνες” Ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ των Γκρίζων Λύκων!

 

Ο απολογισμός της Ολομέλειας του Δεκεμβρίου προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τα πολιτικά ανδρείκελα που προτίμησε ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο. Σε ψήφισμα με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα. 

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, (εκτός των Γ.Λαγού, Α.Κωνσταντίνου και Ε.Φράγκου)  προτίμησαν να “καλύψουν” τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες και τους λαθρομετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες. Ναι, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν χολή για τους Έλληνες Εθνικιστές χαρακτηρίζοντάς τους, παρανόμως, ως “εγκληματική οργάνωση”, είναι οι ίδιοι που εξυπηρετούν με προθυμία τα τουρκικά συμφέροντα και καλύπτουν ξεδιάντροπα τους δολοφόνους “Γκρίζους Λύκους”. Αυτοί που ζουν σε φυλασσόμενα ακριβά προάστια , δεν βρίσκουν αναγκαία την διακοπή της χρηματοδότησης και τους ενδελεχείς ελέγχους σε τζαμιά και ιμάμηδες. Αυτοί που αποκομίζουν τεράστια ποσά από την “φάμπρικα” της λαθρομετανάστευσης, παθαίνουν αλλεργία στο άκουσμα και μόνο του ερμητικού κλεισίματος των συνόρων κατά το πρότυπο της Αυστραλίας. Αυτοί είναι οι πολιτικοί νάνοι που ο Έλληνας ψηφοφόρος τιμά σε κάθε ευκαιρία με την ψήφο του. Άραγε πόσες ακόμα ατράνταχτες αποδείξεις αρκούν για να βρεθούν τα πολιτικά αυτά ανδρείκελα στον κάλαθο αχρήστων της πολιτικής και της ιστορίας;

Ακολουθούν οι τροπολογίες που 16 από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές απέρριψαν (οι 2 του ΚΚΕ απείχαν κατά την προσφιλή τους τακτική):






https://elasyn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: