Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

«ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ», ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ «ΓΚΕΙ»; ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΖΗΜΕΡΟΥ-ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ!

 

Τον τελευταίο καιρό, κάποιοι «πατριώται» (έμμισθοι ασφαλίτες και κυπιτζήδες, σε διατεταγμένη υπηρεσία!) που λυμαίνονται τον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» -που ούτε «πατριωτικός» ούτε «χώρος» είναι!- προβάλλουν ως εναλλακτική λύση τον… Τζήμερο, για να δημιουργήσουν σύγχυση – από την οποία τελικά ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο Κούλης Μητσοτάκης και η Νουδούλα του!

Ειδικώς, από τότε που τακίμιασε με τον έτερο Καππαδόκη Κρανιδιώτη…

Τώρα, αυτές οι παλιοκουφάλες παριστάνουν τους έκπληκτους από τις θέσεις που εξέφρασε ο Τζήμερος κατά την παρουσίαση του νέου «πολιτικού σχηματισμού» του με τον Κρανιδιώτη, ενός σχηματισμού που υποτίθεται πως τοποθετείται «δεξιότερα της ΝΔ». Θέσεις υπέρ του γάμου των λεγόμενων «ομοφυλόφιλων», αλλά και υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σιγά το νέο, παλιολινάτσες «πατριώται»! Ο Τζήμερος είναι ένας νεοφιλελεύθερος μερκελιστής και  «άθεος αγνωστικιστής» – κατά δήλωσή του. Λογικό, λοιπόν, είναι να έχει τέτοιες θέσεις. Τις οποίες δεν τις εκφράζει τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή, δηλαδή από το 2012. Πλην όμως, τότε δεν τον είχαν ακόμα ανακαλύψει οι όψιμοι… «πατριώται».

Για να μην μας παριστάνουν, λοιπόν, πως… «έπεσαν από τα σύννεφα» και πως «δεν το περίμεναν αυτό από τον Τζήμερο», τους παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από συνέντευξη του λεγάμενου, το 2012 (https://www.queen.gr/juicy/story/42809/thanos-tzimeros-den-kryvo-ptomata-ston-kipo), όπου έλεγε ακριβώς τα ίδια που είπε τώρα:

Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμορφωθεί το νομικό πλαίσιο, για να μην γίνεται κατάχρησή τους. Όσον αφορά στην υιοθεσία, το ιδανικό θα ήταν ένα παιδί να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα. Όμως, προκειμένου να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, προτιμώ τη θαλπωρή ενός σπιτιού – κι ας μην πρόκειται για μια τυπική οικογένεια. Άλλωστε, πότε στη ζωή καταφέρνεις το ιδανικό;

Αυτά τα ολίγα ξεφτίλες «πατριώται»! 

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: