Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ατελείωτη σαπίλα: Ο πολιτικός υπόκοσμος, μια υπόθεση παιδεραστίας με εμπλοκή πρώην υπουργού και η Ομερτά των ΜΜΕ

Ατελείωτη σαπίλα: Ο πολιτικός υπόκοσμος, μια υπόθεση παιδεραστίας με εμπλοκή πρώην υπουργού και η Ομερτά των ΜΜΕ
Ιδού οι εγκληματικές οργανώσεις με τον μανδύα πολιτικού κόμματος...

Τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι μόνο η κορυφή του «παγόβουνου»: Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ αφορούσαν ένα ολόκληρο παρακρατικό δίκτυο με εκβιασμούς σε καταστήματα με την συνεργασία επίορκων αστυνομικών, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στήσιμο δικαστικών υποθέσεων… ένας πραγματικός ΒΟΥΡΚΟΣ με άμεση και έμμεση εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Και μέσα από αυτές τις παρακολουθήσεις, προέκυψε ακόμα μια υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστές γνωστότατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!

Ελάχιστη δημοσιότητα έχει τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα πρώην υπουργού της ΝΔ που εμφανίζεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας, και αυτό δείχνει την ασυλία που απολαμβάνει το κόμμα της ΝΔ από τα ΜΜΕ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γαλάζιο στέλεχος εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση…

Στις ανατριχιαστικές συνομιλίες εμφανίζεται να ενημερώνεται για ανήλικη που «πηγαίνει ακόμα σχολείο» και ένας ακόμα γαλάζιος πολιτευτής τον ενημερώνει πως θα κανονίσει το ραντεβού για εκείνον όταν το κορίτσι επιστρέψει από τις διακοπές που ήταν με τους γονείς της!

Την ίδια σιωπή (ομερτά;) είχε κρατήσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανήλικους στη Μολδαβία επ' αμοιβή…

Το γεγονός ότι μια τόσο βρώμικη υπόθεση δεν έχει απασχολήσει την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν σημαίνει ότι δεν θα απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση η «ομερτά» των προσφάτως μπουκωμένων με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ, δείχνει πολλά… Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόσφατα τους απασχόλησε πολύ μια υπόθεση αρπαγής ανήλικης στην Βόρεια Ελλάδα, με οσμή παιδεραστίας, ενώ τώρα βγάζουν τον σκασμό για ένα γνωστό πολιτικό πρόσωπο, που έχει διατελέσει ακόμα και υπουργός.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: