Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Η Χρυσή Αυγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών για την Αγιά Σοφιά και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας (Βίντεο)

Η Χρυσή Αυγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών για την Αγιά Σοφιά και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας (Βίντεο)
Η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών ξεμπρόστιασε τους εθνομηδενιστές και τους δήθεν «πατριώτες» για τα κροκοδείλια δάκρυα που έχουν επιδείξει στο ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, την στιγμή μάλιστα που είναι οι ίδιοι οι οποίοι συμβάλλουν στην ισλαμοποίηση του κέντρου της Αθήνας και τον αφελληνισμό όλης της Πατρίδας μας.

Ανέφερε με σθένος ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι και ήταν αυτή που μιλούσε προ εικοσαετίας ακόμα για τον κίνδυνο μετατροπής του Ναού - Σύμβολο του Ελληνισμού σε ισλαμικό τεμένος, όταν όλοι χαρακτήριζαν τους Έλληνες Εθνικιστές γραφικούς και υπερβολικούς.

Ακόμα αναφέρθηκε στα δυο μέτρα και δυο σταθμά που υπάρχουν στην ίδια μας την Χώρα, όπου αν είσαι μουσουλμάνος έχεις άπλετα δικαιώματα και ο λόγος σου χαίρει προβολής και εκτίμησης, ενώ ταυτόχρονα υποβιβάζεται και ευτελίζεται η Ορθόδοξη Πίστη μας. Εν τέλει έκανε γνωστή την απαίτηση του Λαϊκού Συνδέσμου για παύση των εργασιών του ισλαμικού τεμένους και απόφαση ώστε να μην λειτουργήσει ποτέ!

Η Αγία Σοφία ήταν,είναι και θα παραμείνει για πάντα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: