Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Συλλαμβάνει χωρίς λόγο η Αστυνομία ανήλικους Εθνικιστές και αφήνει τον Ρουβίκωνα να αλωνίζει στην Βουλή…

 

Συλλαμβάνει χωρίς λόγο η Αστυνομία ανήλικους Εθνικιστές και αφήνει τον Ρουβίκωνα να αλωνίζει στην Βουλή…

Προ ημερών πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν ανήλικα παιδιά γιατί ήταν εθνικιστές και τους κράτησαν στην Γενική Ασφάλεια χωρίς κατηγορία επί ώρες γιατί σήκωσαν ένα πανό για την ΕΟΚΑ την ημέρα της 1ης Απριλίου. Τους άφησαν μάλιστα καλώντας τους γονείς τους, όπου έδωσαν συμβουλές-απειλές να μαζέψουν τα παιδιά τους! Ανήκουν στο ίδιο σώμα που μπροστά στο κατώφλι Αστυνομικού Τμήματος σφάχτηκε ανελέητα μία κοπέλα χωρίς κανένας να αντιδράσει. 

Ενώ δε είναι τόσο συνεπείς στο “καθήκον” τους στην δίωξη οτιδήποτε εθνικιστικού και προπαντός σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχουν πρόβλημα με τους λεγόμενους “αντιεξουσιαστές” όπως προκύπτει από την παρακάτω είδηση:

“Πανό με τη φράση «Η οργή δεν μπαζώνεται» ανήρτησαν εξωτερικά της εισόδου του κοινοβουλίου, μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλής, «στην 1.00 μ.μ σήμερα 24 μέλη του Ρουβίκωνα εισχώρησαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την αμέσως μετά τα ανθοπωλεία δίοδο. Απομονώθηκαν άμεσα προ της Βόρειας εισόδου του κτιρίου όπου και είχαν αναρτήσει πανό για τα Τέμπη, και απομακρύνθηκαν. Δεν σημειώθηκαν ζημιές».”

Πως μπαίνουν ανενόχλητα 24 άτομα στην Βουλή χωρίς κανείς να πάρει είδηση;!!! Πως είναι δυνατόν μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα και παρουσία αστυνομικών να σφάζεται μία κοπέλα; Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2024, που θεωρούν ότι υπάρχει κράτος και ότι δεν ζούμε σε μια άθλια μπανανία!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: