Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Χρ. Παππάς προς Βούτση: Δεν είστε Πρόεδρος της Βουλής, είστε “Πρόεδρος” του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Πρωτοφανής ομολογία για Πρόεδρο της Βουλής! Βούτσης: «Έχω προκατάληψη έναντι της Χρυσής Αυγής»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής. Ο κ. Παππάς κατήγγειλε την στάση του Προέδρου της Βουλής που λειτουργεί όχι ως Πρόεδρος της Βουλής αλλά ως κομισάριος του ΣΥΡΙΖΑ και παρεδέχθη ανερυθρίαστα την προκατάληψή του έναντι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Δικαίως αγχώνεται ο κ. Βούτσης, ο άνθρωπος που παρεδέχθη ότι τα Εθνικιστικά Κινήματα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Ευρώπη και τον διαβεβαιώνουμε πως το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής πολύ σύντομα θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου που αποτελεί και το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η διαφορά των Ελλήνων Εθνικιστών έναντι του κ. Βούτση είναι ότι αυτός και το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί αν και επισήμως δηλώνει Αριστερό, κάνει κολεγιές, όχι μόνο με τους εχθρούς του Ελληνισμού αλλά και με τον Τραμπ και την Μέρκελ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, την εγχώρια και ξένη οικονομική ολιγαρχία, καθώς επίσης και με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» που με τα γνωστά τους μαγειρέματα και μέσω των τροποποιήσεων του Κανονισμού της Βουλής αγχωμένα προσπαθούν για τον περιορισμό και την φίμωση της Χρυσής Αυγής και εντός του Κοινοβουλίου.
Ότι και αν κάνουν όμως, και ο κ. Βούτσης προσωπικά, ο οποίος προανήγγειλε και νέο όργιο προσλήψεων επί Προεδρίας του, αλλά και οι συν αυτώ, η ύπαρξή μας, η αυξάνουσα πολιτική μας απήχηση στον ελληνικό Λαό, ο καταγγελτικός μας λόγος, η αποκάλυψη των ανομιών σας και κυρίως η επικείμενη πολιτική κυριαρχία του Εθνικιστικού Κινήματος στην Χώρα θα χαλάσει όλες αυτές τις μπίζνες που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα εκτρωματικά κόμματα της μεταπολίτευσης κάνουν στις πλάτες του ελληνικού Λαού.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: