Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Έτσι ήταν μια ζωή η ψευτοδεξία! Μητσοτάκης: Δεν συμφωνώ αλλά θα στηρίξω τη συμφωνία με την πΓΔΜ

Πολιτική
Μέσα από την εκτενή συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, ζητά εκλογές το συντομότερο δυνατό καθώς «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει να προσφέρει πλέον τίποτα στη χώρα. Στις 20 Αυγούστου εκπνέει το τρίτο και τελευταίο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον. Με εξαίρεση τον τουρισμό η οικονομία δεν αναπτύσσεται».
Για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως δε συμφωνεί αλλά θα σεβαστεί τη συμφωνία, υποστηρίζοντας δε, πως ο ίδιος θα είχε αναζητήσει διαφορετική λύση: «Έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία. Αλλά λέω επίσης ότι θα τη σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα έχει επικυρωθεί από την ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μου, η ΝΔ, θα ψηφίσει κατά».
Μην σας κάνει εντύπωση πάντα μια ζωή προδότες και πατριδοκάπηλοι ήταν οι νεοδημοκράτες. Μην ξεχνάμε και πόσα ανθελληνικά νομοσχέδια του Τσίπρα ψήφισαν. Πλέον όμως ξεβρακώθηκαν και επίσημα σε ότι αφορά το όνομα της Μακεδονίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: