Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Στους λαθρομετανάστες θα δώσει η Δούρου την βοήθεια των Ελλήνων για τους πυρόπληκτους!

Στους λαθρομετανάστες θα δώσει η Δούρου την βοήθεια των Ελλήνων για τους πυρόπληκτους!
Ομολογία από την υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Τσούπρα:
Στα "hot spots" και στους λαθρομετανάστες οι προσφορές των Ελλήνων για τους πυρόπληκτους!
Το πόσο νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες και αδιαφορούν για τους Έλληνες οι ανάλγητοι Συριζαίοι αποδεικνύεται από τα σημερινά λεγόμενα της Γιάννας Τσούπρα, η οποία έιναι περιφερειακή σύμβουλος της Δούρου και υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα η Γιάννα Τσούπρα είπε αυτολεξεί για τις προσφορές, το κύμα αλληλεγγύης και την βοήθεια των Ελλήνων προς τους πυρόπληκτους: "...υπάρχουν και όλες αυτές οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες, αλλά πρέπει να υπάρχει ένας επίσημος φορέας να τα διαχειριστεί. Και όλα αυτά να δοθούν είτε στους πληγέντες είτε σε άλλες εθνικές καταστροφές είτε σε πρόσφυγες είτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη...".
Μέλημα της συριζαίας Δούρου, λοιπόν, αφού δεν έκανε τίποτα για τις φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές και φέρει ακέραια πολιτική -και πιθανότατα ποινική- ευθύνη για τις εκατόμβες θυμάτων είναι πώς θα συνδράμει τους λαθρομετανάστες!
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα καλοπερνάνε οι καινούριοι ψηφοφόροι τους, αφού Έλληνας δεν θα βρεθεί να τους ψηφίσει κανείς. 

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: