Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Μόνο η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη αποδέχτηκε την μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από την Γερμανία - Ακόμα και οι σκοπιανοί αρνήθηκαν!

Μόνο η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη αποδέχτηκε την μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από την Γερμανία - Ακόμα και οι σκοπιανοί αρνήθηκαν!
Παράλληλα με όλες τις προδοσίες των συριζαίων εξελίσσεται και η διαπραγμάτευση για το τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες της Γερμανίας.
Η Γερμανία θέλει να τους διώξει από τα εδάφη της, όμως κανείς δεν τους δέχεται πίσω. Ακόμα και οι σκοπιανοί, διαμέσω του Ντιμιτρόφ, διαμήνυσαν ότι δεν πρόκειται να τους δεχτούν. Το ίδιο και οι αλβανοί από τα κράτη που θέλουν να αποτελέσουν τα νέα μέλη της Ε.Ε.
Μόνο η Ελλάδα δήλωσε, με συνεντεύξεις του Κοτζιά και του Βίτσα στο Spiegel και την FAZ αντίστοιχα, ότι προτίθεται να υπογράψει συμφωνία με τη Γερμανία για τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών.
Δώσανε την Μακεδονία, αποδέχτηκαν όλους τους λαθρομετανάστες της Ευρώπης και υπέγραψαν και νέο μνημόνιο. Και όλα αυτά με αντάλλαγμα όχι τον ΦΠΑ στα νησιά, αφού τον μπλοκάρανε οι γερμανοί ζητώντας ισοδύναμα, αλλά μονάχα θετικές δηλώσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν προεκλογικά.
«Τόσον καιρό κορόιδευα με την εφημερίδα μου
και με τις κοροϊδίες μου γινήκαν όλα ρόιδο,

μα μου τα πλήρωσαν διπλά στη δεκαετηρίδα μου
κι όλοι εμμέτρως και πεζώς με πήραν στο κορόιδο!...»

Γ. Σουρής

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: