Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Παπαχριστόπουλος «καρφώνει» Καμμένο: Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση, θα αποσύρουμε τους υπουργούς μας!


Πάνω που ο Πανοκαμμένος φόρεσε την περικεφαλαία και ανήγγειλε νέους «μακεδονικούς αγώνες», αλλά… όχι τώρα, βγήκαν οι βουλευτές του και τον «καρφώνουν» για την κωλοτούμπα που θα κάνει όταν έρθει η προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια στην Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος ερωτώμενος για την φράση του Καμμένου ότι «θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση», είπε: «Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή θα την καταψηφίσουμε και θα αποσύρουμε τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Τίποτα περισσότερο από αυτό»
Κοινώς, μία μέρα μετά την δήλωση του Καμμένου ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση», αυτό αλλάζει και πλέον απλώς «θα αποσύρουν τους υπουργούς τους». Και, ασφαλής πρόβλεψη, όταν έρθει η συμφωνία δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, είτε διότι η κυβέρνηση των ανθελλήνων θα έχει πέσει ήδη, είτε επειδή η υπουργική καρέκλα θα έχει να δώσει περισσότερα κονδύλια.
Ας μην εκπλήσσονται οι λίγοι εναπομείναντες ψηφοφόροι του Καμμένου. Και για το κούρεμα του χρέους, αλλά και για το μνημόνιο είχε προαναγγείλει ότι θα παραιτηθεί και εν τέλει απλώς παρέμεινε στην καρέκλα του, γιατί δεν γίνεσαι κάθε μέρα υπουργός εξοπλισμών.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: