Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Καμμένος στην Κύπρο και στέλνει στο δικαστήριο τους διαμαρτυρόμενους - Ανακοίνωση ΕΛΑΜ

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Καμμένος στην Κύπρο και στέλνει στο δικαστήριο τους διαμαρτυρόμενους - Ανακοίνωση ΕΛΑΜ
Ακόμη και στην Κύπρο είναι αδύνατον να γλιτώσει τις αποδοκιμασίες ο Πάνος Καμμένος για την στάση ουσιαστικής συνενοχής απέναντι στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Συγκεκριμένα, χθες δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για την «Μάνα του αγνοούμενου».
Ο ίδιος ο Καμμένος πήρε τόσο… ψύχραιμα την λεκτική αποδοκιμασία, ώστε μετά το πέρας της εκδήλωσης πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία και έδωσε κατάθεση για το γιουχάισμα που δέχτηκε. Εκεί, ισχυρίστηκε ότι έγινε «στόχος εξύβρισης» από τρεις άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν στην εκδήλωση, αν και αυτοί που τον αποδοκίμασαν ήταν πολύ περισσότεροι.
Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν από την αστυνομία στο Τμήμα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οχλαγωγία και εξύβριση, ενώ αναμένεται να κληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο σε δίκη (!) με μάρτυρα τον Καμμένο.
Σήμερα οι αποδοκιμασίες στον υπουργό της προδοτικής κυβέρνησης είχαν και συνέχεια, καθώς γιουχαΐστηκε ξανά στην Εκκλησία της Φανερωμένης στην Λευκωσία κατά την έξοδό του. 9 άτομα, 8 άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αστυνομικό Τμήμα Λευκωσίας όπου ανακρίθηκαν για εξύβριση του Π. Καμμένου. 
Αφού εκφράσουμε την απορία μας για τον αν το γιουχάισμα θεωρείται ποινικό αδίκημα, ρωτάμε το εξής: Μα καλά, τι νόμιζε ο συνέταιρος του Τσίπρα στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων και την αποικιοποίηση της Χώρας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού; Ότι θα τον…αποθεώσουν για την όλη στάση του;
Πουθενά πλέον δεν μπορεί να πάει αυτός και οι όμοιοί του, χωρίς να γίνονται δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από Έλληνες, για την απαράδεκτη στάση τους απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία του.
Η Κυπριακή Δημοκρατία, με εντολές του Καμμένου, αντιγράφει το καθεστώς Ερντογάν
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καταγγέλλει δημόσια την σύλληψη δώδεκα ατόμων, τριών οικογενειαρχών το βράδυ της Πέμπτης (19/07/18) και εννέα φοιτητών το πρωί της Παρασκευής (20/07/18), στην καρδιά της Λευκωσίας, μετά από εντολές του ιδίου του Πάνου Καμμένου, γιατί έκαναν το «μέγα» έγκλημα σε μια δημοκρατική χώρα να φωνάξουν ότι «Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ».
Οι τακτικές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Πάνου Καμμένου, παραπέμπουν στο δικτατορικό καθεστώς της Τουρκίας και στις πρακτικές που εφαρμόζει ο Ταγίπ Ερντογάν για να εξοντώσει τους αντιφρονούντες.
Όμως, επειδή υπάρχουν περήφανοι Έλληνες που αντιστέκονται και δεν συμβιβάζονται, στέλνουμε με τον πιο έντονο και ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα στον Πάνο Καμμένο, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας με την προδοτική συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες, ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο.
Δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων, ενώ καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τις αντιδημοκρατικές πρακτικές και τις προσπάθειες φίμωσης που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα.
Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: