Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Νέο κύμα «προσφύγων» σε Θεσσαλία και Ήπειρο φέρνουν οι εθνομηδενιστές Σύριζα-Ανέλ


Πιστή στο σχέδιο μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό, η εθνομηδενιστική «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση φροντίσει να διευκολύνει κάθε τι που σχετίζεται με αυτή την προοπτική.
Σε αυτό το πλαίσιο Θεσσαλία και Ήπειρος θα κληθούν να «σηκώσουν» το «βάρος» φιλοξενίας του νέου «προσφυγικού» ρεύματος. Το αποκάλυψε χθες ο περιφερειακός συντονιστής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Ράγκος, μιλώντας ενώπιον των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Έχοντας ως φτηνή και φαιδρή δικαιολογία την «αποφόρτιση» της Κεντρικής Μακεδονίας ο συριζαίος «συντονιστής» φροντίζει απλώς να μεταφέρει το πρόβλημα σε άλλα μέρη της Ελληνικής Επικράτειας: «Έχουμε επεκτάσεις δομών στις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Ηπείρου. Τις τρέξαμε πριν από το Πάσχα γιατί δεν θέλουμε να φορτώσουμε και πάλι την Κεντρική Μακεδονία», υπογράμμισε.
Ο αριθμός των «προσφύγων» που θα μεταφερθούν από τα νησιά έως το ερχόμενο φθινόπωρο και θα εγκατασταθούν σε Θεσσαλία και Ήπειρο είναι γύρω στις 10.000, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Χαρακτηριστικό της ασχετοσύνης και της αλλοπρόσαλλης κατάστασης που διέπει τις κινήσεις των (επικίνδυνων για την Πατρίδα και τον Λαό) εθνομηδενιστών της κυβέρνησης είναι η παρακάτω ερώτηση που τέθηκε στον Ράγκο: «Τι σημαίνει για εμάς η συμφωνία με τη Μέρκελ για επιστροφή προσφύγων στις χώρες απ’ όπου ξεκίνησαν; Όλοι από εδώ ξεκίνησαν. Θα μας τους στείλουν πίσω όλους;».
Ο Ράγκος όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει, αλλά υποστήριξε πως ο ρόλος του είναι… διαχειριστικός(!) και όχι πολιτικός, παραπέμποντας το ερώτημα στον υπουργό Βίτσα, ο οποίος όμως δεν απάντησε, γιατί απλούστατα δεν ήταν παρών…
Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων συνοδοιπόρων τους είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν σε βάθος χρόνου πλήρως την δομή της Ελλάδας. Θα τους το επιτρέψουμε; Φυσικά και όχι, καθώς η Εθνική Πρωτοπορία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σταθεί εμπόδιο στα αντεθνικά και αντιλαϊκά σχέδιά τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: