Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

1.000 «Γερμανοί πρόσφυγες» καταφθάνουν στην Σάμο: Ξεκίνησαν εργασίες στο νέο κέντρο φιλοξενίας!


Αποθήκη όλων των λαθρομεταναστών της Ευρώπης πλέον τα νησιά μας μετά την συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ
Περίπου 1.000 λαθρομετανάστες από τη Γερμανία θα φιλοξενηθούν στο ανενεργό στρατόπεδο Μοσχονά  - Ξεκινούν εργασίες για να είναι έτοιμο όταν έρθουν
Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία του Τσίπρα με την Μέρκελ περί επαναπροώθησης των «προσφύγων» από τρίτες ευρωπαϊκές χώρες στις χώρες εισόδου, ο κρατικός μηχανισμός προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου να δεχθεί πίσω χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Ήδη ο αρμόδιος υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Βίτσας προωθεί με τρόπο άμεσο τη δημιουργία νέων κέντρων υποδοχής (hot spots), καθώς αυξάνονται οι θέσεις διαμονής των προσφύγων, τόσο στην ενδοχώρα όσο και στα νησιά του Αιγαίου.
Ο σχεδιασμός στην Σάμο περιλαμβάνει εργασίες που θα ξεκινήσουν για να παραχωρηθεί το ανενεργό στρατόπεδο Μοσχονά στο νησί, με τελικό στόχο τη φιλοξενία τουλάχιστον 1.000 αρχικά, ενδεχομένως και περισσοτέρων λαθρομεταναστών από τη Γερμανία. Ήδη υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή Μυτιληνιών Σάμου για το θέμα, καθώς οι κάτοικοι φοβούνται μονιμοποίηση της φιλοξενίας αυτής και περαιτέρω επιβάρυνση της ζωής τους.
Τσίπρας και Καμμένος μετατρέπουν συνειδητά τα νησιά μας και την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών για να σώσουν την Μέρκελ και το κόμμα της από τα προβλήματα που τους δημιούργησε η «προσφυγική κρίση».  Μόνη λύση να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν όσοι αλλοδαποί έχουν εισβάλλει παράνομα στην χώρα και αυτό μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να το κάνει. 

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: