Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ" !! Απίστευτη γκάφα - Εξέθεσαν τον προστατευόμενο μάρτυρα !!




Ο «προστατευόμενος» μάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε από μία τεράστια γκάφα των δικαστικών. Τα στοιχεία του έχουν περιέλθει σε γνώση των δικηγόρων και των βουλευτών που υπερασπίζονται και μάλλον επίκεινται εκπλήξεις στη συνέχεια της δίκης.


Πρώτος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης που κλήθηκε να καταθέσει στον ανακριτή αμφισβήτησε τον μάρτυρα, αναφέροντας τον με τον ονοματεπώνυμο και ισχυριζόμενος πώς πρόκειται για άτομο που δεν έχει καμία ηθική, που ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, πώς προέρχονταν από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι εκδιώχθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Τα στοιχεία του «προστατευόμενου» μάρτυρα, είναι ένας απ’ αυτούς που έδωσε κατάθεση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την ενοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αφού πρώτο μίλησε σε ΜΜΕ, συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία μαζί με τα ονόματα όλων των άλλων μαρτύρων και φυσικά στα έγγραφα αυτά έχουν πρόσβαση και οι δικηγόροι των κατηγορουμένων. Οι οποίοι, απ’ ότι φαίνεται δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη γκάφα των δικαστικών αρχών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: