Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ

Μεγάλη μέρα ξημερώνει για τον ελληνισμό. Η 28 Οκτωβρίου είναι μια ημέρα ορόσημο για ολόκληρο τον ελληνισμό,διότι αυτήν την ημέρα η ΕΛΛΑΣ είπε ένα μεγάλο ''ΟΧΙ'' απέναντι σε μια ολόκληρη αυτοκρατορία,δια στόματος ενός μεγάλου ηγέτη του εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά,ενός πραγματικού εθνάρχη που δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να τα βάλει με μια ολόκληρη δύναμη
,όπως ήταν τότε η Ιταλία.Σε αντίθεση βέβαια με τους ''εθνάρχες'' της μεταπολίτευσης οι όποιοι πότε έλεγαν ότι ''η Κύπρος κείται μακράν'',πότε έλεγαν μέσα στην ελληνόφωνη βουλή-διότι ελληνική δεν είναι-''ευχαριστούμε τους Αμερικάνους'' και πότε κατέθεταν στεφάνια στο μαυσωλείο του σφαγέα του ελληνισμού Κεμάλ. Είναι θλιβερή και μόνο η σύγκριση του εθνάρχη Μεταξά, με αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα που δεκαετίες τώρα κατέστρεφαν και πουλούσαν την Ελλάδα στους ξένους δυνάστες και τοκογλύφους.Είναι θλιβερό και οξύμωρο να μιλάνε και οι μπολσεβίκοι για πατριωτισμό και αντίσταση κατά την περίοδο της κατοχής, όταν οι ίδιοι μιλούσαν για ιμπεριαλιστικό και καταχτητικό πόλεμο της Ελλάδος έναντι της Ιταλίας,βλέπετε τότε ίσχυε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότοφ και οι εγχώριοι ελληνόφωνοι ηγέτες του ΚΚΕ έβαζαν τα συμφέροντα της μαμάς Μόσχας πάνω από τα ελληνικά. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά για το τι συνέβη εκείνη την ήμερα και συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα της 28 Οκτωβρίου στην οικία του Ιωάννη Μεταξά. Ο χωροφύλακας ξυπνάει τον πρωθυπουργό και τον ενημερώνει ότι θέλει να τον ο Γάλλος πρέσβης,καθώς μέσα στο σκοτάδι μπερδεύει τις σημαίες στο αυτοκίνητο του Γκράτσι. Ας δούμε λοιπόν όλο τον διάλογο μέσα από τα απομνημονεύματα του ίδιου του Ιταλού πρέσβη,τα οποία έρχονται σαν απάντηση στους παραχαράκτες αριστεριστές της ιστορίας. 
  «Έχω εντολή κ. πρωθυπουργέ να σας κάνω μία ανακοίνωση και του έδωσα το έγγραφο. Παρακολούθησα την συγκίνηση εις τα χέρια και εις τα μάτια του. Με σταθερή φωνή και βλέποντάς με κατάματα ο Μεταξάς μού είπε: αυτό σημαίνει πόλεμο. Του είπα ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μου απήντησε ΟΧΙ. Του πρόσθεσα, ότι αν ο στρατηγός Παπάγος..., ο Μεταξάς με διέκοψε και μου είπε: ΟΧΙ! Έφυγα υποκλινόμενος με τον βαθύτερο σεβασμό προ του γέροντος αυτού, που προτίμησε την θυσία αντί της υποδουλώσεως».

Θεωρούμε αυτήν την περιγραφή το απόλυτο πειστήριο για το αν ο Μεταξάς είπε το ''ΟΧΙ'' ή ο λαός όπως λένε διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί. Όντως είπε ''ΟΧΙ'' και ο ελληνικός λαός, διότι ο ελληνικός λαός ήταν αυτός που πολέμησε στα βουνά της Βορείου Ηπείρου,την οποία την απελευθέρωσε για τρίτη φορά,αλλά οι ''φίλοι'' και ''σύμμαχοι'' μας ,όπως πάντα μας πρόδωσαν,αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Ο ελληνικός λαός όμως τότε είχε έναν Ηγέτη στο πλευρό του και όχι έναν ικέτη και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με το σήμερα.Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Ηγέτη για να σηκωθεί από τον βούρκο και όχι έναν ικέτη και προσκυνητή τον ξένων τοκογλύφων γιατί τα ''ΟΧΙ'' θέλουν Μεταξάδες και όχι πολιτικάντηδες.

ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΖΗΤΩ Η 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: