Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ 5 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

agianapafonos_607_364_577_324
Στα τελειώματα βρίσκεται η δίκη των δύο κομμουνιστών, Μαμαλικόπουλου και Τσαχειλίδη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι  εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκ προμελέτης επέφεραν με παράνομη πράξη, δηλαδή πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β, το θάνατο των Φίλιππου Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριου Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, του Γιώργου Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και των Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.
Ιδού τώρα η απολογία του Τσαχειλίδη, ο οποίος δηλώνει «φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ»:
«Λάρνακα: Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα η δίκη των δύο Ελλήνων Δημήτρη Μαμαλικόπουλου 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 ετών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων, για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.
Στη σημερινή δικάσιμο ο Αναστάσιος Τσεχιλίδης με ανωμοτί δήλωση ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι δεν ήθελε να απολογηθεί αλλά να δώσει ορισμένες εξηγήσεις, σημειώνοντας πως «ήταν στη λάθος ώρα και τη λάθος στιγμή».
Πρόσθεσε πως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο στις αρχές Ιουνίου 2012, ο οποίος του πρότεινε να κάνουν μαζί διακοπές, σημειώνοντας πως επειδή είχε ορισμένα δικά του προβλήματα είδε την πρόταση «ως ευκαιρία εκτόνωσης, χαλάρωσης και διαφυγής. Δεν είμαι το ΣΔΟΕ για να διερευνήσω τις πηγές των εισοδημάτων του Δημήτρη» είπε και ανέφερε πως οι διακοπές τους στην Αγία Νάπα «εξελίσσονταν ομαλά και συμπεριφερόμασταν όπως όλοι οι τουρίστες. Ξέρουμε ότι στην Αγία Νάπα υπάρχει έκλυτη ζωή και αποχαλιναγώγηση ηθών» ανέφερε.
Είπε ακόμα ότι στις 17 Ιουνίου διέκοψαν τις διακοπές τους και πήγαν στην Ελλάδα «ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός…»
.
Να περιμένουμε τις αντιδράσεις της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», για να ξεκινήσει διαδικασία χαρακτηρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ως «εγκληματικής οργάνωσης»; Μπα, αποκλείεται! Αφού είναι του… συνταγματικού τόξου! Γίνεται; Δε γίνεται! Άλλωστε, η αστική δικαιοσύνη δε βλέπει για να διαβάσει το δημοσίευμα. Αφού είναι τυφλή…
(ΥΓ): Φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη, ήταν και ο ληστοτρομοκράτης – δολοφόνος του ταξιτζή στην Πάρο. Τυχαίο; Δε νομίζω!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: