Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Μπουτάρης σε παροξυσμό παραληρεί και απειλεί την Χρυσή Αυγή


Η ποιότητα των υβριστών και των συκοφαντών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ποικίλει. Όταν, όμως, μιλάμε για τον νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη οι όροι «φαιδρός» και «γραφικός» είναι, μάλλον, οι πλέον κατάλληλοι για να τον περιγράψουν. Ο τύπος αυτός πιο πολύ ασχολείται με το να κάνει δηλώσεις εναντίον μας παρά με τα τεράστια προβλήματα της πόλης της οποίας, δυστυχώς, προΐσταται ως Δήμαρχος.
Έτσι, λοιπόν, πληροφορούμαστε τις τελευταίες προκλήσεις Μπουτάρη, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του για την πρόσκληση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μάλιστα, εμφανίστηκε τόσο… θιγμένος που δήλωσε ότι «θα το σκεφτεί πολύ» αν τελικά θα δώσει το παρών στην παρέλαση, ενώ αναρωτήθηκε επίσης για το αν η Περιφέρεια μπορεί να αποσύρει την πρόσκληση προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Εν τέλει και επειδή μάλλον η πρώτη αντίδραση του δεν κρίθηκε αρκούντως αντιχρυσαυγίτικη από το σύστημα, αποφάσισε να ανεβάσει τόνους. «Εγώ θα πάω στην παρέλαση. Αν είναι κι αυτοί, θα έχουμε θέμα. Να δούμε ποιος θα φύγει. Ή αυτοί ή εγώ», είπε. Αλήθεια, όμως, αυτό ακούστηκε σαν απειλή και είμαστε σίγουρο πως αν το είχε ξεστομίσει ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τα κανάλια θα είχαν «ανέβει στα κάγκελα» και θα έκαναν λόγο για «απειλές», για «προκλήσεις» και κρίνεται σχεδόν βέβαιο πως θα υπήρχαν άρσεις ασυλίας και ποινικές διώξεις για «απειλές». Όμως ο Μπουτάρης δικαιούται από ότι φαίνεται να απειλεί και να ασχημονεί, αφού στην Ελλάδα το σύνολο των «προοδευτικών» έχει ασυλία και μπορεί να κάνει ότι πραγματικά θέλει.
Όμως επιστρέφοντας στο ζήτημα της παρελάσεως, αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει ο υμνητής του Κεμάλ, φιλοσκοπιανός και εθνομηδενιστής Μπουτάρης σε μια Στρατιωτική παρέλαση που παραπέμπει σε Εθνική επέτειο για την Άμυνα και την Ανεξαρτησία της Χώρας; Μπορεί λόγω της τουρκολαγνείας του να γουστάρει νοοτροπίες τύπου «δερβέναγας», «μπέης» και «πασάς», αλλά δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του… Σουλτάνου έτσι ώστε να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: