Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..."Παιδιά μου, ο αγώνας σας είναι δίκαιος, απέναντι στις ορδές των ανθελλήνων, προδοτών και των φαύλων και καιροσκόπων της νέας τάξης πραγμάτων" !!




Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου που αναγνώστηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις


ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου σφίγγω το χέρι καθενός και καθεμιάς από εσάς και σας βροντοφωνάζω με όλη τη δύναμη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΨΥΧΗΣ μου: ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ανθρωπάκια είναι μοιραία και άβουλα, που θα παραμερίσει ο παγερός και αδυσώπητος αγέρας της ιστορίας που έρχεται.
Έστησαν με χειροπέδες και μασκοφόρους ένα ολόκληρο σόου με τα αφεντικά τους των καναλιών με το βρώμικο χρήμα για να ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ, αλλά τελικά δεν τους πέρασε. Ούτε εμείς σκύψαμε το κεφάλι, ούτε εσείς με τις εικόνες του φόβου που έδειξαν, μπόρεσαν να σας λυγίσουν. Σήμερα μετά από αυτήν την τεράστια επιχείρηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες, σε ολόκληρη τη χώρα, είναι περισσότεροι δυνατοί, πιο πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουνε την Τίμια Μάχη για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,  από το κελί της φυλακής καλώ όλους και όλες σας να συνεχίσετε τον υπέροχο και σκληρό αγώνα μας. Αγώνα για μια νέα εθνικιστική Ελλάδα, χωρίς προδότες και διεφθαρμένους. Για ένα Λαό υπερήφανο και ελεύθερο και όχι μια μάζα προσκυνημένη, μια μάζα ραγιάδων.
ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! Είναι ένα τίποτα, είναι μια αυταπάτη, ένας γίγας μη πήλινα πόδια, ένας πύργος στην άμμο, μια θλιβερή παρέα με κάποιους κακοπληρωμένους μισθοφόρους δίπλα τους. Πολεμήστε τους και η ώρα της δικαιοσύνης, η ώρα της αμείλικτης ΝΕΜΕΣΗΣ θα έρθει.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, εχθές ήλθε στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ψευτοδημοκρατίας τους, μια επιστολή από το Άγιον Όρος μαζί με μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, που είναι ο δρακοφονιάς Άγιος του Έθνους, "ο των αιχμαλώτων ο ελευθερωτής!". Από την επιστολή αυτή σας παραθέτω τα παρακάτω λόγια και με αυτά τελειώνω: "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, την 15η Οκτωβρίου του σωτήριου έτους 2013: "Παιδιά μου, ο αγώνας σας είναι δίκαιος, απέναντι στις ορδές των ανθελλήνων, προδοτών και των φαύλων και καιροσκόπων της νέας τάξης πραγμάτων. Παιδιά μας, ο Κύριος, η Παναγιά μας και ο Άη Γιώργης να σας δίνουν δύναμη στον αγώνα σας για μια Ελλάδα ελεύθερη".
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος  

xryshaygh.co
m

Δεν υπάρχουν σχόλια: