Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μία “κότα” που την έλεγαν…Τζιτζικώστα. Έκανε το νταή και τα πήρε όλα πίσω για τη Χ.Α. Τρέμουλο για τον “Χοντρό” του ΠΑΣΟΚ

tzitzikostas3



Καλά μιλάμε για πολύ “κότα”. Όπως όλοι οι ψευτονταήδες μέσα στη ΝΔ. Είπε την αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια “εγκληματική οργάνωση” και μετά αφού άκουσε τα …..μπινελίκια από τον αληθινό νταή της Siemens το Σαμαρά, τα γύρισε και άρχισε τα ευχολόγια στους συγκυβερνήτες. Φαίνεται ότι ο τοπάρχης του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Βενιζέλος έχει μεγάλη επιρροή στο παρακράτος. Α, ρε Τζιτζικώστα. Τζάμπα μάγκας.
Ο κύριος αντιπεριφερειάρχης αφού ανέφερε ότι  δεν θα μπορούσε κάποιος να καλέσει στην παρέλαση όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή αλλά και το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση λόγω της καταδίκης Άκη Τσοχατζόπουλου, άρχισε τις κωλοτούμπες.
Μετά τα ομαδικά πυρά που δέχτηκε από όλα τα κόμματα και ιδίως μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου ο Α. Τζιτζικώστας έκανε δεύτερη διορθωτική δήλωση.
«Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε.
Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού».
Κρίμα και τον είχαμε σε υπόληψη τον τυπάκο. Αλλά όλοι ίδιοι οι σάπιοι Νεοδημοκράτες. Κοτούλες…
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: