Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε και ο Χρήστος Παππάς χωρίς κανένα απολύτως εις βάρος του στοιχείο



Η οργανωμένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε και απόψε με την κατάφωρα άδικη προφυλάκιση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου Χρήστου Παππά. Χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, χωρίς καμία υπόνοια για την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση, ο συναγωνιστής Παππάς χαρακτηρίστηκε "διευθυντικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης". Του αποδόθηκε μάλιστα και ο χαρακτηρισμός του υπαρχηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες ήδη κρατούνται ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός. Οι προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας πληρώνουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Δέχονται πρώτοι την πολεμική ολόκληρου του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας, γιατί είχαν την τόλμη να σταθούν στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για μία ελεύθερη Πατρίδα.
Το ηθικό και το φρόνημά τους παραμένουν στα ύψη. Και ο τελευταίος Έλληνας πλέον κατάλαβε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί το φόβητρο όλων αυτών που έχουν υποδουλώσει τη χώρα και καταστρέφουν το μέλλον του ελληνικού λαού. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται.
http://www.xryshaygh.com
σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 48 ΩΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ;ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Η΄ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ-ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΩΣ-ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.


''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: